Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Σκλαβενίτης: Τεράστια κίνηση που θα σας "λύσει" τα χέρια!

Σωτήριο εν καιρώ καραντίνας!

31 Μαρτίου 2020 10:49
Σκλαβενίτης: Τεράστια κίνηση που θα σας
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τεράστια κίνηση κάνουν τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για να εξυπηρετήσουν όλους τους καταναλωτές εν καιρώ καραντίνας.

Τη συνεργασία τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών e food ανήγγειλαν για να γίνονται τα ψώνια όλων ακόμη πιο άμεσα και εύκολα.

Το σχέδιο αυτό μέχρι πρότινος ίσχυε μόνο στα καταστήματα του Περιστερίου κι επειδή η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται, αυξάνονται μαζί και τα καταστήματα που οι πελάτες τους θα μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω e food.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ πλέον εξυπηρετεί τα καταστήματα σε Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ.Δημήτριος. Καθημερινά, δε, όπως αναφέρεται θα προστίθενται νέες περιοχές.

Όπως αναφέρεται οι efood χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από 2.500+ βασικά προϊόντα και να παραγγείλουν και από τα καταστήματα Σκλαβενίτης στον Άγιο Δημήτριο, το Κερατσίνι και τα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προστεθούν στο δίκτυο εξυπηρέτησης των πελατών που θα επιλέξουν την υπηρεσία αυτή άλλα 3 καταστήματα στην περιοχή της Αττικής (Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Αμπελόκηποι).

Ωστόσο, μια ακόμη κίνηση ανθρωπιάς έκαναν προ ημερών τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τη συγκινητική τους πράξη.

Τεράστια είδηση για τον Σκλαβενίτη

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχει διακριθεί στην ελληνική αγορά και έχει ξεχωρίσει, μιας και ενδιαφέρεται για τον κάθε καταναλωτή. Πάθαμε πλάκα όμως όταν διαβάσαμε πόσα καταστήματα μετράει πλέον!

Έχει κάνει πολλές κινήσεις που μας έχουν απασχολήσει, όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και την τοποθέτηση ειδικών αμαξιδίων, (δείτε εδώ αναλυτικά) . Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που είναι το νο1 σούπερ μάρκετ στην χώρα.

Σκλαβενίτης ανακοινώσεις

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μετράει 161 καταστήματα (111 με την επωνυμία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μόνο στην Αττική, 38 με την επωνυμία Χαλκιαδάκης στην Κρήτη και 12 καταστήματα χονδρικής The Mart σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ξάνθη και Πάτρα) και απασχολεί 11.000 εργαζόμενους. Λειτουργεί επίσης, στην υπόλοιπη Ελλάδα και καταστήματα μεσαίου μεγέθους με την επωνυμία Franchise ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Την 1η Μαρτίου 2017, η εταιρεία απορροφά το δίκτυο 361 καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος και επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπου δεν είχε παρουσία και αποτελεί τον μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο στην Ελλάδα (έχοντας 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο). Το 2018, η εταιρεία κλείνει και πουλάει 38 καταστήματα λιανικής στις υπόλοιπες ανταγωνιστικές αλυσίδες, κυρίως στην Αττική, επειδή σε κάποιες περιοχές διέθετε μεγάλο όγκο καταστημάτων.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share