Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης: Το προϊόν που θα σας χαρίσει αστραφτερό χαμόγελο έχει 50% έκπτωση

Προλάβετε την προσφορά!

21 Μαΐου 2020 10:47
Σκλαβενίτης: Το προϊόν που θα σας χαρίσει αστραφτερό χαμόγελο έχει 50% έκπτωση

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα σας λύσει τα χέρια αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα στοματικής υγιεινής σε μισή τιμή!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα το οδοντικό διάλυμα της γνωστής εταιρίας Colgate σε τιμή έκπληξη. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το κορυφαίο προϊόν μαυρίσματος που σίγουρα χρειάζεστε για τις εξορμήσεις σας στις παραλίες.

Με λιγότερα από 2€ θα έχετε το πιο όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο με τo Colgate Plax Original που είναι ένα ήπιο αντισηπτικό στοματικό διάλυμα, χωρίς οινόπνευμα. Δυναμώνει τα ούλα, βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και προσφέρει αισθητά δροσερή αναπνοή και γεύση. Περιέχει φθόριο που προστατεύει από την τερηδόνα προσφέροντας 12ωρη προστασία ενάντια στην πλάκα και τα βακτήρια.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης: Πανικός με τις νέες εκπτώσεις - Κορυφαίο προϊόν για την διατροφή μας σε απίστευτη τιμή

Προλάβετε την ευκαιρία στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και πάρτε την κορυφαία προσφορά για το πιο γευστικό και υγιεινό ρόφημα που χρειάζεται κάθε καταναλωτής!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και φέρνει τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ στην πόρτα μας, δείτε εδώ τα καταστήματα και τις περιοχές που εξυπηρετεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν καθημερινά τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, μια εξ αυτών βρήκαμε σήμερα για εσάς και δεν είναι άλλη από τον φυσικό χυμό ΟΛΥΜΠΟΣ πορτοκάλι.

Τα προϊόντα της εταιρίας ΟΛΥΜΠΟΣ είναι φτιαγμένα με ποιοτικά και θρεπτικά υλικά και είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών! Συνεπώς, έχετε έτοιμο ένα θρεπτικό ρόφημα για την σωστή, καθημερινή διατροφή, όπως και το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ που βρίσκεται ακόμα σε προσφορά!

Δείτε εδώ την προσφορά:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share