Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρέξτε στον Σκλαβενίτη: Το προϊόν για να μαυρίσετε στην παραλία με 25% έκπτωση

Θα το χρειαστείτε

18 Μαΐου 2020 12:11
Τρέξτε στον Σκλαβενίτη: Το προϊόν για να μαυρίσετε στην παραλία με 25% έκπτωση

Όλες οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες, ονειρεύονται το καλοκαίρι ένα μαυρισμένο δέρμα και μια ενυδατωμένη επιδερμίδα. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το κατάλληλο προϊόν για να μαυρίσετε, με 25% έκπτωση στον Σκλαβενίτη.

Αυτό που επιλέγουν όλες οι γυναίκες για το μάυρισμά τους εδώ και χρόνια είναι το baby oil, το οποίο το βρήκαμε στην πιο χαμηλή τιμή. Τα λάδια μαυρίσματος μπορεί να επιταχύνουν τη διαδικασία, αλλά να μην ξεχνάμε ότι και η φροντίδα και η προστασία επείγει, για αυτό να μην ξεχνάτε να φοράτε το αντηλιακό σας, πριν βάλετε το κάθε λάδι.

Μπείτε τώρα στο e-food του Σκλαβενίτη εδώ και αγοράστε το μόνο με 3,75€, μιας και θα σας χρησιμέψει σίγουρα. Μην χάσετε την προσφορά, και δείτε ακόμα μια που θα σας χρησιμέψει εδώ, μιας και μπορείτε να αποκτήσετε κορυφαίο προϊόν 1+1 δώρο.

Σκλαβενίτης: Πανικός με τις νέες εκπτώσεις - Κορυφαίο προϊόν για την διατροφή μας σε απίστευτη τιμή

Προλάβετε την ευκαιρία στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και πάρτε την κορυφαία προσφορά για το πιο γευστικό και υγιεινό ρόφημα που χρειάζεται κάθε καταναλωτής!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και φέρνει τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ στην πόρτα μας, δείτε εδώ τα καταστήματα και τις περιοχές που εξυπηρετεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν καθημερινά τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, μια εξ αυτών βρήκαμε σήμερα για εσάς και δεν είναι άλλη από τον φυσικό χυμό ΟΛΥΜΠΟΣ πορτοκάλι.

Τα προϊόντα της εταιρίας ΟΛΥΜΠΟΣ είναι φτιαγμένα με ποιοτικά και θρεπτικά υλικά και είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών! Συνεπώς, έχετε έτοιμο ένα θρεπτικό ρόφημα για την σωστή, καθημερινή διατροφή, όπως και το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ που βρίσκεται ακόμα σε προσφορά!

Δείτε εδώ την προσφορά:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share