Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το αναψυκτικό που θα σας δροσίσει με 2.55€ η τετράδα

Επωφεληθείτε!

6 Ιουνίου 2020 13:19
Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το αναψυκτικό που θα σας δροσίσει με 2.55€ η τετράδα

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη είναι ότι καλύτερο για τις ημέρες του καλοκαιριού αφού πρόκειται για το κορυφαίο αναψυκτικό που θα σας προσφέρει τη δροσιά που τόσο χρειάζεστε με μόλις 2,55€.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τα αναψυκτικά παντός τύπου της εταιρίας Coca Cola σε τιμή... έκπληξη! Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για ένα σετ με σύνεργα καθαρισμού που χρειάζεται κάθε νοικοκυρά.

Με μόλις 2,55€ θα έχετε στο ψυγείο σας 4 μπουκαλάκια Coca cola των 500ml για να απολαμβάνετε με το γεύμα σας και να δροσίζεστε με την απόλυτη γεύση που αγαπούν όλοι.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Προσφορές στον Σκλαβενίτη - Προϊόντα περιποίησης σώματος κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο

Αυτές οι σούπερ προσφορές από τον Σκλαβενίτη θα ανανεώσουν το σώμα σας, αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα φροντίδας του 1+1 δώρο!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς μέσω του e food προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές άμεσα. Ακόμα μια μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μετά από το προϊόν που θα ενισχύσει την στοματική υγιεινή σας.

Βρείτε, λοιπόν, προϊόντα της κορυφαίας μάρκας Dove, μόνο με 5,70€ και 1+1 δώρο. Συγκεκριμένα μιλάμε για το αφρόλουτρο που ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αγοράστε με λιγότερο από 6 ευρώ δύο αφρόλουτρα των 750 ml. Μην ξεχάσετε επίσης να πάρετε και το αποσμητικό της ίδιας μάρκας, που βρίσκεται επίσης στην προσφορά 1+1 δώρο, και θα το χρειαστείτε, μιας και το καλοκαίρι...πλησιάζει. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας online!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share