Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Σκλαβενίτης: Η απόλαυση που θα σας τρελάνει όλους με 2+1 δώρο και μόνο 1.45€

Τρέξτε να προλάβετε!

28 Μαΐου 2020 12:08
Σκλαβενίτης: Η απόλαυση που θα σας τρελάνει όλους με 2+1 δώρο και μόνο 1.45€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη προσφορά έρχεται από τον Σκλαβενίτη, αφού μια μεγάλη απόλαυση μπορεί να έρθει στο σπίτι σας και θα σας τρελάνει, με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να τη δίνει με 2+1 δώρο και μόνο 1.45 ευρώ.

Ο λόγος γίνεται για τα πατατάκια Lay's με αλάτι, με το αγαπημένο σνακ να προσφέρεται στο σακουλάκι των 150 γραμμαρίων και με τιμή χαμηλότερη του 1.5 ευρώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και την προσφορά για το καθαριστικό που δεν πρέπει να λείπει από πουθενά με μόλις 2 ευρώ.

Η απόλαυση που θα σας τρελάνει όλους με 2+1 δώρο και μόνο 1.45€

Κάπως έτσι, μπορείτε να πάρετε τρία σακουλάκια Lay's σε πολύ χαμηλή τιμή και να τα απολαύσετε στο σπίτι με την παρέα σας. Πρόκειται, άλλωστε, για μια εγγυημένη απόλαυση εδώ και χρόνια.

Σκλαβενίτης: Σεβασμός στους εργαζόμενους – Μισθοί, επιδόματα και άδειες για μίμηση

Σκλαβενίτης: Αυτές είναι χαρμόσυνες αλλαγές στα μάτια πολλών ανθρώπων που εργάζονται στον Σκλαβενίτη. Νέες συμβάσεις και προνόμια, ενώ πρόσφατα μοίρασε και μπόνους λόγω των "φουσκωμένων" ωραρίων στην καραντίνα.

Σκλαβενίτης: Η νέα σύμβαση

Περιλαμβάνει:

 • Επίδομα θέσης για τα στελέχη.
 • Για την κάλυψη πάγιων και τακτικών λειτουργικών αναγκών της, η επιχείρηση θα προτάσσει τους εργαζόμενους που ήδη διαθέτει με μερική απασχόληση είτε με μετατροπή της σύμβασής τους σε πλήρους απασχόλησης είτε με αύξηση των συμβατικών ωρών απασχόλησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν ότι κοινός στόχος είναι η μείωση του ποσοστού της μερικής και διαλείπουσας απασχόλησης.
 • Βασικός μηνιαίος μικτός μισθός για εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση και με προϋπηρεσία έως 2 έτη ορίζονται τα 800 ευρώ.
 • Επίδομα για όσους έχουν από τρία παιδιά και άνω που για εργαζόμενου πλήρους απασχόλησης ανέρχεται μηνιαίως σε 50 ευρώ μικτά. Το επίδομα καταβάλλεται σε αμφότερους τους γονείς εάν εργάζονται και οι δύο στην επιχείρηση.
 • Βασικός μηνιαίος μικτός μισθός για εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση και με προϋπηρεσία άνω των 2 ετών ορίζονται τα 860 ευρώ.
 • Επίδομα 100 ευρώ για όσους έχουν συμπληρώσει στην επιχείρηση από 20 έως 30 έτη.
 • Επίδομα 150 ευρώ για όσους έχουν συμπληρώσει στην επιχείρηση από 30 έτη και άνω.
 • Επίδομα γάμου που για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και ανεξαρτήτως βασικού μισθού ανέρχεται σε 60 ευρώ μικτά. Το επίδομα χορηγείται σε εργαζόμενους έγγαμους, διαζευγμένους ή σε κατάσταση χηρείας, καθώς και σε άγαμους γονείς. Το επίδομα καταβάλλεται σε αμφότερα τα μέλη του ζεύγους εάν και οι δύο εργάζονται στην “Σκλαβενίτης”.
 • Η επιχείρηση χορηγεί στους εργαζόμενους έκπτωση 5% για αγορές τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και ηλεκτρικών μικροσυσκευών από τα καταστήματά της συνολικής αξίας έως 6.000 ευρώ ετησίως και 10% για την αγορές ειδών οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης και υπόδησης, βιβλίων και παιχνιδιών χωρίς όριο αγορών.

Σκλαβενίτης Μισθοί, επιδόματα

Σκλαβενίτης: Η συλλογική σύμβαση

Στην ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων στην Ε.Υ. Σκλαβενίτη αναφέρει, ότι μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με την Επιχείρηση, τις αλλεπάλληλες Γενικές Συνελεύσεις των Παραρτημάτων του, τις συνεδριάσεις του Γενικού του Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα για την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής

Σύμβασης Εργασίας. Μιας Συλλογικής Σύμβασης που εκτός των άλλων προβλέπει:

 • Την αναδρομική ισχύ από την Λήξη της προηγούμενης.
 • Την δυνατότητα απουσίας με αποδοχές σε εργαζόμενους με παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 • Την διετή διάρκειά της με τους ίδιους μισθολογικούς και άλλους όρους με την σύμβαση του 2018 (μαζί με την μονοετή διάρκεια της σύμβασης του 2018 καλύπτει το αίτημα του Σωματείου μας για τριετή διάρκεια).
 • Την επαναφορά του ομαδικού προγράμματος Ασφάλισης, για όλους τους εργαζόμενους στις Ε.Υ.Σ.

Σημειώνοντας ότι “αυτή η σύμβαση αλλά και ότι έχει πετύχει το Σωματείο μας από την απόφαση εξυγίανσης μέχρι και σήμερα, αποδεικνύει με τον ποιο ολοφάνερο τρόπο ότι όταν οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι και σωστά προσανατολισμένοι γύρω από το Σωματείο τους και δεν είναι επιρρεπείς είτε σε διάφορες σειρήνες είτε σε «τοξικές καταστροφολογίες», μπορούν ακόμη και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να πετύχουν πολλά”.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share