Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

«Ουρές» στο Σκλαβενίτη: Απολαύστε σνακ κορυφαίας μάρκας με κάτω από 1€

Μεγάλη προσφορά

2 Ιουνίου 2020 12:36
«Ουρές» στο Σκλαβενίτη: Απολαύστε σνακ κορυφαίας μάρκας με κάτω από 1€
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη συνεχίζουν τις εξαιρετικές τους προσφορές, που δημιουργούν «ουρές» για την αγορά των σχετικών προϊόντων και το Athensmagazine.gr ξεχώρισε για εσάς ένα σνακ κορυφαίας μάρκας, που θα απολαύσετε για κάτω από 1 ευρώ.

Μέσω του efood, η εν λόγω αλυσίδα δίνει τη δυνατότητα για σπουδαία deals στους καταναλωτές, έχοντας ξεκινήσει εν μέσω κορωνοϊού αυτή τη συνεργασία. Χάρη σε αυτή, μάλιστα, σας προσφέρει σύνεργα καθαρισμού σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Μετά τον καθαρισμό, όμως, ίσως να θέλετε να... καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε ένα ωραίο σνακ. Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει, λοιπόν, την προσφορά με τα γαριδάκια Cheetos, που στοιχίζουν κάτω από 1 ευρώ.

Με την έκπτωση της τάξης του 32%, τα δρακουλίνια, τα πακοτίνια και τα κλασικά γαριδάκια κοστίζουν μόλις 88 λεπτά. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τη μοναδική ευκαιρία για να τα αγοράσετε.

Απολαύστε σνακ κορυφαίας μάρκας με κάτω από 1€

Προσφορές στον Σκλαβενίτη - Προϊόντα περιποίησης σώματος κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο

Αυτές οι σούπερ προσφορές από τον Σκλαβενίτη θα ανανεώσουν το σώμα σας, αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα φροντίδας του 1+1 δώρο!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς μέσω του e food προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές άμεσα. Ακόμα μια μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μετά από το προϊόν που θα ενισχύσει την στοματική υγιεινή σας.

Βρείτε, λοιπόν, προϊόντα της κορυφαίας μάρκας Dove, μόνο με 5,70€ και 1+1 δώρο. Συγκεκριμένα μιλάμε για το αφρόλουτρο που ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αγοράστε με λιγότερο από 6 ευρώ δύο αφρόλουτρα των 750 ml. Μην ξεχάσετε επίσης να πάρετε και το αποσμητικό της ίδιας μάρκας, που βρίσκεται επίσης στην προσφορά 1+1 δώρο, και θα το χρειαστείτε, μιας και το καλοκαίρι...πλησιάζει. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας online!

σκλαβενίτης προσφορά dove

"Πανικός" στο Σκλαβενίτη: Σούπερ προσφορές για κάθε σπίτι

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, βρήκαμε σε προσφορά όλα όσα χρειάζεστε για να είναι τα ρούχα σας καθαρά και μυρωδάτα. Αρωματικά φακελάκια με έκπτωση και συμπυκνωμένο απορρυπαντικό κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, μέσα από τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών, e-food -δείτε εδώ περιοχές που εξυπηρετεί- μας προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων με ένα μόνο κλικ, και μάλιστα στις καλύτερες τιμές.

Έτσι, το Athensmagazine.gr σας βρήκε το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων Cajoline 1+1 δώρο, αλλά και τα αρωματικά φακελάκια της ίδιας μάρκας -23%. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας.

προσφορές Σκλαβενίτη

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share