Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

Σκλαβενίτης: Σπάνε ταμεία οι εκπτώσεις αυτή την εβδομάδα - Βασικό προϊόν για κάθε οικογένεια σε απίστευτη τιμή

Οι καλύτερες προσφορές είναι εδώ

2 Μαΐου 2020 08:28
Σκλαβενίτης: Σπάνε ταμεία οι εκπτώσεις αυτή την εβδομάδα - Βασικό προϊόν για κάθε οικογένεια σε απίστευτη τιμή

Μην χάσετε την ευκαιρία στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και πάρτε την κορυφαία προσφορά για το πιο γευστικό και υγιεινό ρόφημα που χρειάζεται κάθε καταναλωτής!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και φέρνει τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ στην πόρτα μας, δείτε εδώ τα καταστήματα και τις περιοχές που εξυπηρετεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν καθημερινά τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, μια εξ αυτών βρήκαμε σήμερα για εσάς και δεν είναι άλλη από τον φυσικό χυμό frulite με μανταρίνι.

Τα προϊόντα της εταιρίας frulite είναι φτιαγμένα με ποιοτικά και θρεπτικά υλικά και είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών! Συνεπώς, έχετε ένα θρεπτικό ρόφημα για την σωστή, καθημερινή διατροφή, όπως και τα δημητριακά ολικής άλεσης!

Δείτε εδώ την προσφορά:

Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το κορυφαίο καθαριστικό προϊόν σε τιμή "θανάτου"

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το κορυφαίο καθαριστικό προϊόν για το μπάνιο σας τώρα θα το βρείτε με 43% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το απόλυτο καθαριστικό για το μπάνιο σας της γνωστής εταιρίας Ajax σε τιμή έκπληξη, όπως επίσης και κρέμες για περιποίηση προσώπου με μόλις 3 ευρώ που θα βρείτε εδώ.

Με μόλις 1,33 € αγοράζετε το προϊόν που θα χαρίσει στο μπάνιο σας την απόλυτη λάμψη καθώς αποβάλλει τα άλατα και παράλληλα με την αντισηπτική του δράση η απολύμανση και η απομάκρυνση οποιουδήποτε μικροβίου είναι εγγυημένη. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share