Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Massimo Dutti: Το φόρεμα που θα γίνει νούμερο ένα στις καλοκαιρινές σου διακοπές

Ώρα για ψώνια

27 Μαΐου 2024 10:41
Massimo Dutti: Το φόρεμα που θα γίνει νούμερο ένα στις καλοκαιρινές σου διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως είναι ευρέως διαδεδομένο η μόδα ανακυκλώνεται με τα κομμάτια που φορούσαν τη δεκαετία του 60' και του 70' να έρχονται και πάλι στο επίκεντρο των τάσεων. Ο Massimo Dutti μας συντροφεύει για ακόμα μία φορά στις καλοκαιρινές μας εξόδους με αυτό το φόρεμα που έχει γίνει νούμερο ένα must-have dress.

Διαβάστε επίσης: Δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου κολεξιόν: Αυτό είναι το μαγιό από ZARA που φοράνε όλες οι διάσημες

Αυτή τη φορά η μόδα επέστρεψε με τα animal print ρούχα. Από παντελόνια, φορέματα μέχρι και αξεσουάρ. Η animal print τάση βρίσκεται ανάμεσα στα πιο διαχρονικά fashion statements όλων των εποχών και είναι πάντα relevant. Δε χάνει πότε τη δυναμικότητα του. Από τον οίκο Dior, Schiaparelli μέχρι και στη Versace που έγινε σήμα κατατεθέν της, ορίζοντας από το 80' την ταυτότητα του οίκου.

Μακρύ εμπριμέ φόρεμα με τιράντες

Φόρεμα εμπριμέ massimo dutti

Θα το βρείτε εδώ

Tip: Συνδύασε το με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα. Η αντίθεση θα δώσει μια έξτρα νότα που θα απογειώσει όλο το look. Για εσένα που δε θες να ρισκάρεις τόσο, συνδύασε το με μαύρες λεπτομέρειες για να είσαι στυλάτη χωρίς να χάνεις τη κλασσική σου ταυτότητα!

Animal print all day outfit

Animal print all day outfit

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share