Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγική απώλεια για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ώρες αγωνίας

Σε πανικό το ζευγάρι

18 Δεκεμβρίου 2020 20:59
Τραγική απώλεια για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ώρες αγωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγική απώλεια μέτρησαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τους δύο να βιώνουν ώρες αγωνίας τον τελευταίο καιρό, μετά από αυτό που τους συνέβη.

Η προσμονή τους, πέρα από το γάμο που τους χρέωναν, ήταν τόσο μεγάλη που μετρούσαν αντίστροφα για τη στιγμή που όλα θα ήταν έτοιμα να μείνουν στο σπίτι των ονείρων τους. Ξαφνικά, όμως, οι εργασίες σταμάτησαν και τα σχέδια τους ναυάγησαν. Αιτία δεν ήταν άλλη από την οικονομική κρίση που χτύπησε την Ελλάδα και φυσικά τη showbiz.

Όλα πήγαν ανάποδα. Τα νυχτερινά κέντρα μείωσαν κατά πολύ τις μέρες λειτουργίας τους, με αποτέλεσμα όλοι οι τραγουδιστές, όπως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να δει τα έσοδα του να μειώνονται κατακόρυφα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Ζέτα Μακρυπούλια, μιας και τα σίριαλ περιορίστηκαν ενώ οι εκπομπές μείωσαν το μπάτζετ τους.

Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να αναζητήσει νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Η χαριστική βολή μάλιστα ήρθε εξαιτίας του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο. Ο Μιχάλης μάλιστα είχε περιγράψει την οικονομική καταστροφή που δέχθηκε τότε εκείνος και η οικογένεια του.

«Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι, προσωπικά αισθανόμαστε προδομένοι και αδικημένοι. Ως καλοί Κύπριοι εμπιστευόμαστε τον τόπο μας. Όλοι οι Κύπριοι, λίγο ή πολύ έχασαν κάτι. Έχασαν την περηφάνια τους, την εμπιστοσύνη τους, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατοί και θ’ αντέξουν!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως ακούστηκε μετά την εξέλιξη αυτή, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο εν λόγω σπίτι και τα όνειρα τους, έμειναν… όνειρα. Βέβαια ελπίζουν πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα προβούν ξανά σε μια αντίστοιχη επένδυση.

Όταν η Φαίη Σκορδά είπε την Ζέτα Μακρυπούλια χοντρή!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και Φαίη Σκορδά είναι δύο γυναίκες που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους, καθώς και οι δύο είναι πανέμορφες αλλά και επιτυχημένες, έχοντας χαράξει η καθεμία τη δική της πορεία στην τηλεόραση. Πάμε όμως να θυμηθούμε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν.

Οταν η Φαίη Σκορδά είπε την Ζέτα Μακρυπούλια χοντρή ή έγκυο! Η Σκορδά είπε την Μακρυπούλια χοντρή! Μέλι στάζουν το στόμα τους με την νέα χρονιά… Μέλι… Ο λόγος αυτή την φορά, για την Φαίη Σκορδά. Όχι πως αυτό που είπε το κράταγε μήνες για να το «πετάξει» στην ώρα του….Οοοοχι…τυχαία το είπε!

Βλέποντας την φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια στα βραβεία MAD 2011, όπου φορούσε το περιβόητο κόκκινο δερμάτινο φόρεμα των D-Squared, με το οποίο εμφανίστηκε ΚΑΙ η Φαίη στην πρεμιέρα του πρωινού του mega τον Οκτώβρη (θέμα για το οποίο σας έχουμε ήδη ενημερώσει), η Σάσα Σταμάτη ρώτησε την Φαίη: «Σου θυμίζει κάτι το φόρεμα;»

Η Φαίη δεν απάντησε. «Όχι, σε ρωτάω», επέμεινε η δημοσιογράφος «σου θυμίζει κάτι το φόρεμα; Γιατί όλοι λένε ότι φορούσατε το ίδιο!» Δεν το κράτησε το στόμα της η ψ και της πέταξε την ατάκα-φωτιά: «Πάντως εμένα μου μπήκε τριών μηνών έγκυος!»

Αυτό δηλαδή δεν ήταν καρφί, ήταν ταβανόπροκα που πέρασε και δεν ακούμπησε την Ζέτα! Τί έγινε Φαίη; Τί ήταν πάλι αυτό; Ότι σου μπήκε τριών μηνών έγκυος είναι γεγονός.

Δεν εξετάζουμε ότι επί της ουσίας είπες πως με την Ζέτα φορούσατε το ίδιο φόρεμα, ενώ εσύ ήσουν έγκυος και η Ζέτα όχι… Ετσι, νομίζουμε τουλάχιστον… Εξετάζουμε ότι πολλές εγκυμονούσες θα ήθελαν να είναι σαν εσένα Φαίη μου και στον τρίτο και στον πέμπτο και στον έκτο μήνα.

Αλλά όχι και χοντρή η Ζέτα… το παραχόντρυνες κι εσύ βρε Φαίη…. Μήπως φταίνε οι ορμόνες της εγκυμοσύνης; Γιατί για τέτοια δεν σε «κόβουμε»… Ψυχραιμία κορίτσια, βάλτε τίποτα διαφορετικό γιατί στο τέλος θα «σφαχτείτε» στον αέρα για τα ρούχα!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share