Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γάμος για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Το μονόπετρο που τους «πρόδωσε»

Χαμός με το ζευγάρι

17 Δεκεμβρίου 2020 19:39
Γάμος για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Το μονόπετρο που τους «πρόδωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μονόπετρο… πρόδωσε τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, «φουντώνοντας» τις φήμες περί γάμου, καθώς όλοι θα ήθελαν να δουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

To ότι η Ζέτα Μακρυπούλια, που εσχάτως ζει τραγικές στιγμές, έχει πάρει μονόπετρο από τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, βέβαια, είναι γνωστό. Όμως, το ότι η ίδια δε σταματά να το δείχνει το τελευταίο διάστημα και μάλιστα… μπροστά στους φωτογράφους, «φουντώνει» τα σενάρια για γάμο και μάλιστα σύντομα.

Για παράδειγμα, σε όλες τις φωτογραφίες της, από μια «φιέστα» Πρωτοχρονιάς, το… μονόπετρο είχε ρόλο πρωταγωνιστή. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα πως παντρεύονται, αφού σε κάθε τους δήλωση έχουν φανεί ελαστικοί για το θέμα, ζώντας το σήμερα και μη πιεζόμενοι για ένα τέτοιο βήμα.

Μια είδηση για ενδεχόμενο γάμο, βέβαια, θα γινόταν καλοδεχούμενη από όλους, αφού πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Απόφαση σοκ από Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Έβαλαν πωλητήριο στο παλάτι τους!

Πούλησαν το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια, διότι η οικονομική κρίση, τους ανάγκασε να… του βάλουν πωλητήριο.

Η ερωτική φωλιά που ονειρεύονται να ολοκληρώσουν, "πάγωσε" και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες , που τραβήχτηκαν το 2014, οι εργασίες σταμάτησαν. Το ζευγάρι, φαίνεται ότι ψάχνει αγοραστή για το σπίτι, που βρίσκεται ακόμα στα μπετά.

Οι δυο τους είχαν αγοράσει αυτό το μεγάλο κτήμα στον Γαλατσώνα, της Βόρειας Εύβοιας καθώς είχαν μαγευτεί από την τοποθεσία, όταν τους είχε καλέσει ένας φίλος του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ιδέα για ένα σπίτι εκεί, μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα έμοιαζε μαγική. Μετά, ήρθε η κρίση στην Κύπρο και τα άλλαξε όλα…

Βέβαια, οι δυο τους, που ζουν στη Γλυφάδα, έχουν ακόμα δύο σπίτια για να κάνουν τις εξορμήσεις τους. Ένα στην Πάρο και ένα στην Αράχωβα ενώ προετοιμάζονται πυρετωδώς, για τα νέα επαγγελματικά τους βήματα.

Δείτε το σπίτι:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share