Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Λίγο πριν από το πόλεμο η Ελλάδα…" - Η μυστική προφητεία του Αγίου Παΐσιου που ανατριχιάζει

Σοκ!

10 Δεκεμβρίου 2020 12:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει η προφητεία του Αγίου Παΐσιου, η οποία αναφέρει την κατάσταση της Ελλάδας πριν από το Μεγάλο Πόλεμο, κάνοντας λόγο για την κατάληξή του, σε αντιπαράθεση με την Τουρκία. Το Athensmagazine.gr θα σας την παρουσιάσει αναλυτικά, όπως έκανε και με την προφητεία του Ωνάση.

Διαβάστε την προφητεία αυτούσια:

Η προφητεία ήρθε στο «φως» από απόρρητο έγγραφο, που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της μονής Έσφιγμένου, το οποίο περιγραφή μία άγνωστη προφητεία του Γέροντος, ο οποίος πέθανε στις 12 Ιουλίου 1994. Ο αξιοσέβαστος Αγιορείτης Παίσιος είχε γράψει, εκεί, όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με λεπτομέρειες.

«Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά» αναφέρει η προφητεία του γέροντος, η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά σία δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία, όταν αυτή θα θεωρεί τον εαυτό της υπερδύναμη.

Οι Τούρκοι, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχουν γραφτεί στην προφητεία, θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλουν από τη Βουλγαρία. Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα πάρουμε .πίσω την Πόλη!

Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα από την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», αναφέρει η προφητεία του άγιου Παίσιου, ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για την καταστροφή της γείτονος, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ο γέρων Παΐσιος αλλά και ο Κοσμάς ο Αιτωλός τα είχαν προβλέψει. «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη δε θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share