Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη σοκ για την Αθηνά Ωνάση: «Θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της»

Σοκ

31 Οκτωβρίου 2020 20:24
Αποκάλυψη σοκ για την Αθηνά Ωνάση: «Θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιαμφισβήτητα η Αθηνά Ωνάση, τα τελευταία χρόνια βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση. Η χρυσή κληρονόμος βλέπει την προσωπική της ζωή να φιγουράρει σε περιοδικά και ιστοσελίδες.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί πολλά για το τι μπορεί να έχει συμβεί για τον χωρισμό της. Ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Alvaro να απάτησε την Αθηνά με όμορφη Ισπανίδα. Από την άλλη, υπάρχουν και οι φήμες πως η Αθηνά ζήτησε από τον σύζυγο της να απομακρυνθεί από κοντά της τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του, καθώς πιστεύει πως πάσχει από τον σύνδρομο ξαφνικού θανάτου. Μάλιστα, το τελευταίο γεγονός που την στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του αλόγου που αγόρασε το ζευγάρι στην κόρη του ολυμπιονίκη, Βίβιαν.

Την ώρα που όλοι διερωτώνται ποια είναι η κατάσταση της Αθηνάς, την αποκάλυψη κατάφερε να φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος. Ο δημοσιογράφος, είναι ο βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με την «Espresso» και τις δηλώσεις του, η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση: «Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακες της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο»

Τέλος, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως, ο Alvaro ήθελε να κάνουν παιδί, ενώ η Αθηνά θεωρεί πως το είδος της δεν πρέπει να συνεχιστεί: «Οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας»!

Έγκυος η Αθηνά Ωνάση - "Άργησε να το αποκαλύψει γιατί φοβόταν"

Άγνωστες λεπτομέρειες του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε αποκαλύψει ένα πορτογαλικό περιοδικό. Τι είχε γραφτεί για την εγκυμοσύνη της κληρονόμου;

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριζε, ότι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν όταν η ίδια έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Έκτοτε, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωσε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και τις αναζητήσεις συντροφιάς σε άλλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα, όπως έγραφε το πορτογαλικό περιοδικό, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο το πρώτο διάστημα ήταν πιστός στην Αθηνά Ωνάση. "Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί", έγραφε.

Τι ανέφερε για την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Ωνάση;

Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. "Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν", αποκάλυψε πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι.

Όταν του το αποκάλυψε, εκείνος έγινε προστατευτικός κάτι που πίεσε περαιτέρω την Αθηνά Ωνάση. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα. Η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε ένα βράδυ με φριχτούς πόνους και αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της ίδιας δεν κινδύνεψε ποτέ, ανέφερε το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Αν και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο στάθηκε στο πλευρό της, μετά την αποβολή, βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Είναι η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας. "Το σπίτι τους στη Βραζιλία μετατράπηκε σε νεκροταφείο", ανέφερε το δημοσίευμα.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο, ενώ στη συνέχεια ήρθαν και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share