Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

"Η Αθηνά Ωνάση στο σ@ξ δεν ήθελε να...": Ασύλληπτη αποκάλυψη από τον πρώην της!

Αποκάλυψη!

26 Οκτωβρίου 2020 12:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας ασχολούνται εδώ και καιρό με το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Την ώρα που εκείνος δημοσιεύει στο Instagram το πόσο αγαπάει την νέα του σύζυγο αλλά και το πόσο δυσαρεστημένος είναι που η Αθηνά του στερεί το αγαπημένο του άλογο φαίνεται πως προχωρά και σε πιο δραστικά μέτρα, όπως είναι να βγάλει στη φόρα τα προσωπικά τους δεδομένα.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο Ντόντα θα έχει σύμμαχό του στο επερχόμενο δικαστήριο γνωστή και αξιόλογη ψυχίατρο της Βραζιλίας η οποία θα καταθέσει πως η χρυσή κληρονόμος έχει ψυχολογικά προβλήματα, είναι μανιοκαταθλιπτική και πως δεν ήταν συνεπής στα συζυγικά της καθήκοντα.

Ωνάση Αθηνά

Με λίγα λόγια η πλευρά Αλβάρο θα ισχυριστεί πως η Αθηνά Ωνάση είχε περίεργη συμπεριφορά μέσα στο γάμο, δεν ήθελε να κάνει σεξ με τον σύζυγό και συνεπώς αυτό τον οδήγησε στο να την απατήσει.

Βέβαια όλα αυτά τα ισχυρίζεται η πλευρά του Ντόντα και η Αθηνά δεν έχει τοποθετηθεί σχεδόν ποτέ στο θέμα του διαζυγίου της, άρα δύσκολα μπορεί να ξέρει κάποιος ποια είναι η αλήθεια. Ο χρόνος και οι εξελίξεις, θα δείξουν τι τελικά συνέβη.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Αλβάρο εκτός από το άλογό του θα διεκδικήσει στο δικαστήριο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη όλο αυτό τον καιρό ως ιππέας!

"Η ζωή μου ορίζεται από..." Βόμβα από την Αθηνά Ωνάση

Δεν είχε τέλος ο Γολγοθάς της Αθηνάς Ωνάση. Η διάσημη κληρονόμος -πριν χρόνια- αποφάσισε να χωρίσει μετά από 11 χρόνια γάμου από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αφού ήρθε αντιμέτωπη με την απιστία και είδε τη ζωή της να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Πριν λίγα χρόνια, έσκασε σα βόμβα η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, αλλά και της απιστίας. Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της εφημερίδας “El Mundo", ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά με την 43χρονη αναβάτρια Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon. Η Pilar είχε έρθει πολύ κοντά με τον Αλβάρο και οι φήμες πως αυτή διέλυσε το γάμο του με την Αθηνά φούντωσαν.

Αθηνά Ωνάση διαζύγιο

Εκείνη, δεν είχε πάρει θέση και είχε μείνει σε μια ανάρτηση στο Facebook που ανέφερε: "Η ζωή μου ορίζεται από τα άλογά μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου. Αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες μου". Η Αθηνά είχε μείνει σιωπηλή, ενώ μόνο ο Αλβάρο με ένα μήνυμα (που κατέβασε λίγο αργότερα από το προφίλ του) είπε πώς όλα ήταν ψέματα. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, ήταν η κληρονόμος να κλειστεί στον εαυτό της. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ όσα είχε πει για το θάνατο που την τσάκισε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share