Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Άδοξο τέλος για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Το επιβεβαίωσαν λέγοντας ότι…

Κι όμως το είπαν!

26 Οκτωβρίου 2020 19:32
Άδοξο τέλος για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Το επιβεβαίωσαν λέγοντας ότι…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το άδοξο τέλος επιβεβαίωσαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τα νέα να μην είναι ευχάριστα για το ζευγάρι και τα πράγματα να δείχνουν σκούρα, μετά το τέλος που είχε ήδη θέσει μεταξύ τους ο γνωστός τραγουδιστής, με την παρουσιάστρια να ενημερώνει σχετικά.

Συγκεκριμένα, η πρώτη τους τηλεοπτική συνύπαρξη δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ήταν δυσαρεστημένοι από το «Final Four» και αποφάσισαν να «κόψουν» το σόου.

Κάπως έτσι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας και του Μιχάλη είχε άδοξο τέλος, αφού το σόου έριξε σύντομα αυλαία. Βεβαίως το αντίστοιχο σόου στην Βραζιλία ολοκληρώθηκε σε 8 επεισόδια, και στις ΗΠΑ σε 6.

Τα «πικάντικα» σχόλια ανάμεσα στο ζευγάρι δεν ευδοκίμησαν

Ένας διαγωνιζόμενος, μάλιστα, που βρέθηκε στη σκηνή του σόου στάθηκε ικανός να… κάνει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να προχωρήσει σε «αποκαλύψεις» για τον τρόπο που γοήτευσε και κέρδισε την καλλονή αγαπημένη του.

Πιο συγκεκριμένα, από τον ενθουσιασμό για την εμφάνιση του νεαρού διαγωνιζόμενου, ο Μιχάλης Κουινέλης χρησιμοποίησε κάποια μη συνηθισμένα για τον ίδιο επίθετα κερδίζοντας την προσοχή της Ζέτας Μακρυπούλια.

Μ.Κ.: Ήσουν δωρικός, λυρικός… Ε, καλός;

Ζ.Μ.: Πολύ καλός! Προοδεύεις.

«Τι έγινε εδώ;» αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με χαμόγελο διακόπτοντας αυτή την σύντομη επικοινωνία των δύο.

Μ.Κ.: Είπα να χρησιμοποιήσω τις λέξεις που χρησιμοποιεί ο Μάικ, κατάλαβες; Για να ανεβάσω και γω επίπεδο, ρε παιδί μου. Μπας και τρελάνω την Ζέτα!

Ζ.Μ.: Για να αλλάξεις πίστα;

Μ.Κ. Κάτι να κάνω. Δεν ξέρω.

Ανέφερε με χιούμορ ο frontman του συγκροτήματος των Stavento για να επανέλθει, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και να απαντήσει με το δικό του στιλ. «Πες ότι στις λέω εγώ τις άγνωστες λέξεις στα γαλλικά», σημείωσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Μ.Χ.: Καλά, εσύ μου μαθαίνεις όλο αυτό το κομμάτι.

Μ.Κ.: Να τα λες αυτά στη Ζέτα, να μην…

Μ.Χ.: Τι νομίζεις, με το λεξικό την κέρδισα;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share