Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Ανακοίνωσε το "τέλος" που έβαλε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Τι σταμάτησε;

Τι αποκάλυψε!

26 Οκτωβρίου 2020 07:22
Ζέτα Μακρυπούλια: Ανακοίνωσε το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε μία συνήθεια που έχει στο σπίτι ο καλός της.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κόψει οριστικά το κρέας και έτσι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, θέλησε να μάθει αν έχει υιοθετήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια την ίδια συνήθεια.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ακόμα δεν μπορεί να το κόψει, αλλά λόγω του αγαπημένου της, τρώει πολύ συχνά vegan φαγητά.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαβάζει πολύ συχνά στο σπίτι ένα βιβλίο με vegan συνταγές που του είχε κάνει δώρο πέρυσι ο Γρηγόρης Μπάκας.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τα νούμερα τηλεθέασης, αποκαλύπτοντας πως δεν τα παρακολουθεί συστημάτικα.

Πάγωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του ΑΝΤ1 - "Ξέσπασε" ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μάλλον η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως και αρκετά άνθρωποι στον κόσμο, δεν έχει μεγάλη συμπάθεια στις κατσαρίδες. Και αυτό φάνηκε, άλλωστε, στο πλατό του ΑΝΤ1, όπου είχε γίνει ένας... χαμός! Μάλιστα, μόλις έμαθε το αδιανόητο σκηνικό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ξέσπασε σε γέλια.

Μία όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Ζέτα Μακρυπούλια σε ένα από τα επεισόδια του Ρουκ Ζουκ. Συγκεκριμένα, κάποιος είχε αποφασίσει να ρίξει μία ψεύτικη κατσαρίδα στο πλατό την ώρα του παιχνιδιού, ταράζοντας αρκετά την γνωστή παρουσιάστρια. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζέτα Μακρυπούλια, δείτε εδώ μια ανακοίνωση που της έκανε ο τραγουδιστής.

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια και ηθοποιός; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η επίσκεψη που τάραξε τη Ζέτα! 😂😂 #RoukZouk #now #ant1tv

Posted by ΑΝΤ1 on Wednesday, June 5, 2019
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share