Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βρέθηκε νεκρή στην Ελλάδα» - «Παγωμάρα» με την αποκάλυψη για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σοκ με την τελευταία αναφορά

24 Οκτωβρίου 2020 08:28
«Βρέθηκε νεκρή στην Ελλάδα» - «Παγωμάρα» με την αποκάλυψη για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμάρα» έφερε η αποκάλυψη γύρω από το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, με μια αναφορά να γίνεται για την χώρα μας και, συγκεκριμένα, την Κρήτη.

Πιθανότατα να μην έχετε ακούσει ξανά την παράξενη ιστορία της κρυφής κόρης του Πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, όμως όταν τη μάθεις θα συμφωνήσεις ότι πρόκειται για ένα σενάριο σαν αυτά στις ταινίες φαντασίας.

Η Σάρα – όπως υποτίθεται ότι ήταν το όνομα της γυναίκας – γεννήθηκε το 1981 και έζησε υπό άκρα μυστικότητα στην Αμερική, ενώ τελικά έχασε τη ζωή της στην Κρήτη, με μια καταγγελία σοκ επίσης να υπάρχει από την Νταϊάνα για το ατύχημα που σχεδίαζε ο σύζυγός της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στη Νταϊάνα, η οποία ήταν τότε μόλις 19 ετών. Περνώντας από τις προαπαιτούμενες εξετάσεις υγείας για να διαπιστώσει το παλάτι ότι είναι καλά, λέγεται ότι ο γυναικολόγος που την εξέτασε κράτησε ένα ωάριό της, όπως και σπερματοζωάρια από τις εξετάσεις του Καρόλου και έκανε τεχνητή γονιμοποίηση σε μια άλλη γυναίκα, η οποία ήταν ουσιαστικά παρένθετη μητέρα. Η εγκυμοσύνη αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1980 και η Σάρα, η κόρη του Kαρόλου και της Νταϊάνα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981.

Η συνέχεια της ιστορίας θέλει τη Σάρα να μεγαλώνει στις ΗΠΑ με το παλάτι να τη χρηματοδοτεί όλη της τη ζωή, ενώ υποτίθεται ότι τα δυο αδέρφια της γνώριζαν την ύπαρξή της, όπως και η Κέιτ Μίντλετον. Η φωτογραφία της Σάρα είχε γίνει και πρωτοσέλιδα με το Παλάτι να μην ασχολείται καθόλου με την είδηση.

Όσο για το τέλος της Σάρα, λέγεται ότι ήταν τραγικό, αφού η ίδια σκοτώθηκε στην Κρήτη ενώ έκανε διακοπές.

Νεκρή η Νταϊάνα: Σοκάρει η νέα φωτογραφία με τη σορό της, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο!

Το 1997 η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο του Παρισιού. Η πολυτελής λιμουζίνα τους συγκρούστηκε στον τοίχο μιας σήραγγας στην «πόλη του Φωτός» στις 31 Αυγούστου.

Το ζευγάρι είχε φύγει από το ξενοδοχείο Ritz κακήν κακώς, μετά το ανελέητο κυνηγητό φωτορεπόρτερ με μηχανή.

Σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο από το ατύχημα, το οποίο απεικονίζει την Πριγκίπισσα σοβαρά τραυματισμένη μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το truthquake.com!

Το όπλο που σκότωσε την Νταϊάνα!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε μια υπόθεση που συνεχίζει να απασχολεί το παγκόσμιο κοινό, νέες εξελίξεις βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότητας, με τη Σκότλαντ Γιαρντ να καλείται να λύσει το μυστήριο για γερούς λύτες.

Οι βρετανικές Αρχές πρέπει λοιπόν να αξιολογήσουν τη βάση των νέων ευρημάτων, ισχυριζόμενες ταυτοχρόνως με νόημα ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση του θανάτου της Νταϊάνα θα βγει από το αρχείο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πριγκίπισσα σκοτώθηκε στις 3 Αυγούστου 1997 σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Μαζί της έχασαν τις ζωές τους τόσο ο σύντροφός της Ντόντι Αλ-Φαγέντ όσο και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, Henri Paul.

Και όπως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, κατά τη στιγμή της σύγκρουσης το αυτοκίνητο καταδιωκόταν λυσσαλέα από παπαράτσι φωτογράφους.

Ας δούμε όμως τι στοιχεία ήρθαν στο φως που ενδέχεται να «μυρίζουν» ηθελημένη απόπειρα κατά της ζωής της...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share