Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ξύλο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου - "Όταν πέρασαν σε διάλειμμα..."

Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο!

17 Οκτωβρίου 2020 11:33
Ξύλο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Ξύλο" είχε υπάρξει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να περιγράφει ένα απίστευτο περιστατικό, όταν είχαν κλείσει οι κάμερες.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε προς το τέλος της σεζόν για το "Ενώπιος Ενωπίω" καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη και οι δυο τους μίλησαν για τις στιγμές έντασης, που έχουν βιώσει στις εκπομπές τους, με κορυφαία για το δεύτερο τη σύρραξη ανάμεσα σε Ηλία Κασιδιάρη, Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.

Κάπου εκεί, ο Χατζηνικολάου, που επίσης έχει σημειώσει κάποτε τη δική του έκρηξη οργής, μίλησε για ένα αντίστοιχο περιστατικό στο ξεκίνημα του Mega, πριν από πολλά χρόνια, όταν είχε ως καλεσμένους τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο και τον Σωτήρη Κούβελα, με τους διαξιφισμούς τους να είναι πολύ έντονοι στη διάρκεια της εκπομπής.

Όταν, λοιπόν, πέρασαν σε διάλειμμα, ο Κούβελας άρχισε να τα "ψέλνει" στον Γιαννόπουλο, για να του απαντήσει ο τελευταίος λίγο πριν από επάνοδο στον αέρα, ότι... δεν χαλάει σάλιο στις διαφημίσεις. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που έκανε για το γιο του.

"Δεν θα ήταν σωστό να...": Δημόσια ερώτηση για την πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου που τον έκανε έξαλλο!

Σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό (για όσους δεν το γνωρίζουν βέβαια) ποια είναι η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου!

Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της και πέρασε μαζί του τις διακοπές του καλοκαιριού! Σε μια κοινή οικογενειακή φωτογραφία κάποιος ρώτησε τον Νίκο Χατζηνικολάου αν θα ήταν ωραία σκέψη να έχει καλεσμένη στην εκπομπή την πεθερά του!

"Μήπως λέω, μηπως να ξεκινήσεις τη φετινή συνέντευξη της Δευτέρας με την κυρία ΜΠΡΟΓΙΕΡ; θα είναι εξαιρετική ιδέα. Αρκεί να πεισθεί... Καλή σας, μερααα", ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά:

"Να πάρω συνέντευξη από την πεθερά μου; Θα ήταν σωστό; Δεν νομίζω."

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share