Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ώρες αγωνίας για Νίκο Χατζηνικολάου και την οικογένεια του

Τι συνέβη;

15 Οκτωβρίου 2020 10:24
Ώρες αγωνίας για Νίκο Χατζηνικολάου και την οικογένεια του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί περνά ώρες αγωνίας ο Νίκος Χατζηνικολάου και η οικογένεια του;

Ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Πάνος, εργάζεται στο Λονδίνο, μετά την αποφοίτησή του το 2016 από το London School of Economics.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πόσταρε μία φωτογραφία από τη τελευταία τους συνάντηση και σχολίασε:

“Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν… Καλό ξημέρωμα! Με υγεία”!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

"Δεν θα ήταν σωστό να...": Δημόσια ερώτηση για την πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου που τον έκανε έξαλλο!

Σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό (για όσους δεν το γνωρίζουν βέβαια) ποια είναι η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου!

Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της και πέρασε μαζί του τις διακοπές του καλοκαιριού! Σε μια κοινή οικογενειακή φωτογραφία κάποιος ρώτησε τον Νίκο Χατζηνικολάου αν θα ήταν ωραία σκέψη να έχει καλεσμένη στην εκπομπή την πεθερά του!

"Μήπως λέω, μηπως να ξεκινήσεις τη φετινή συνέντευξη της Δευτέρας με την κυρία ΜΠΡΟΓΙΕΡ; θα είναι εξαιρετική ιδέα. Αρκεί να πεισθεί... Καλή σας, μερααα", ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά:

"Να πάρω συνέντευξη από την πεθερά μου; Θα ήταν σωστό; Δεν νομίζω."

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Σε κατάσταση αμόκ ο Νίκος Χατζηνικολάου - «Διέλυσε» με τρόπο τον…

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος «διέλυσε» με… τρόπο μια διάσημη προσωπικότητα, που τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει ξανά για αρνητικό λόγο τη δημοσιότητα.

Ο λόγος γίνεται για τον Παύλο Πολάκη, που προχώρησε σε ανελέητο «πόλεμο» εναντίον του Σάκη Ρουβά, κατηγορώντας τον για συγκάλυψη της Χρυσής Αυγής, τον καιρό που εκείνη δρούσε… ανεξέλεγκτη, ενώ σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την φυλακή, με τη δίκη να συνεχίζεται αύριο (13/10) για τις ποινές.

Αρκετοί ήταν εκείνοι, που έσπευσαν να υπερασπιστούν το διάσημο τραγουδιστή κι ένας εξ αυτών ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θεώρησε εξαιρετική την απάντηση του Ρουβά προς τον Πολάκη, με τον Χατζηνικολάου μάλλον να συμφωνεί με τον υπουργό.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, που έκανε και μια δημόσια έκκληση, αναδημοσίευσε στο Twitter την ανάρτηση του Γεωργιάδη, δείχνοντας πως μάλλον βρίσκεται στο πλευρό του Ρουβά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share