Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άτιμη φτώχεια: Νέα βίλα για Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη και η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων

Η εκπληκτική θέα και ο καταπράσινος κήπος!

16 Οκτωβρίου 2020 07:43
Άτιμη φτώχεια: Νέα βίλα για Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη και η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Καστρί, σε μια βίλα 1.000 τ.μ., έλεγαν το 2016 πως μετακομίζουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Το σπίτι μάλιστα, σύμφωνα με εικόνες που είδαν δημοσιευθεί, είχε πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα να μετακομίσει από τη βίλα των Μελισσίων, στο Καστρί, στο υπερπολυτελές σπίτι που ετοίμαζαν.

Σύμφωνα με την τότε εκπομπή «Αποκαλυπτικά», που είχε δείξει εικόνες από το εξωτερικό, τη βίλα είχε επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος. Το σπίτι είναι φωτεινό, με μεγάλους χώρους, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινο κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα.

Πρόκειται για μια βίλα εντελώς διαφορετικής αισθητικής από αυτή που μένει το ζευγάρι, καθώς η βίλα των Μελισσίων είναι σε κλασικές γραμμές με παραδοσιακά στοιχεία, ενώ αυτή στο Καστρί με εμφανείς μίνιμαλ επιρροές.

Μάλιστα, η εκπομπή πρόβαλε και τις παρακάτω εικόνες, οι οποίες υποτίθεται ότι απεικόνιζαν το νέο σπίτι του ζευγαριού:

Πηγή: Youweekly.gr

Τούμπανο η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου: Αυτή αντικατέστησε η Ελένη Μενεγάκη

Ποια είναι η κοπέλα που είχε σχέση ο Ματέο Παντζόπουλος πριν την Ελένη Μενεγάκη; Το Athensmagazine.gr βρήκε μια φωτογραφία της και σας την παρουσιάζει παρακάτω.

Ο λόγος για τη... Δωροθέα Μερκούρη, η οποία πριν καιρό είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό "People" και είχε αναφερθεί στο κεφάλαιο "πρώην", όπου ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μάκης Παντζόπουλος.

"Όχι, ποτέ. Το καλύτερο είναι να μην υπάρχουν. Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση που μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή. αυτή είναι μία σκέψη που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πιο υγιές. Το κατάλαβα μεγαλώνοντας, ότι δεν είναι ωραίο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση.

Μπορεί να μην σου πει τίποτα, αλλά δεν είναι ωραίο. Ο πρώην είναι ο πρώην. Πλέον κάνει μια άλλη ζωή. Και επειδή έχεις υπάρξει σε μία σχέση, με συναισθήματα, τσακωμούς, χαρές, κλάματα, το μόνο που μένει, είναι να βάζεις τέλος σε αυτό το κεφάλαιο", είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ματέο Παντζόπουλο, δείτε εδώ ποια εταιρεία κολοσσό είχε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share