Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Θυμάστε την "Φρίντα" από το "Παρά Πέντε"; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει

Δεν πάει το μυαλό σας

28 Αυγούστου 2020 15:25
Θυμάστε την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την ξαδέλφη του Φώτη και συμπαρουσιάστριά του στα προγράμματα του «TηλεΒΟΑ» στην σειρά "Παρά Πέντε"; Σήμερα έχει γίνει τραγουδίστρια!

Η Μελίνα Κυριακοπούλου χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή της στο «γυαλί» έκανε μια ελαφριά στροφή στην καριέρα της και ανέβηκε στο πάλκο. Αυτό ήταν και το όνειρό της, αφού από μικρή σπούδαζε μουσική. Άλλωστε δεν είναι η μόνη από την σειρά που άλλαξε επάγγελμα, αφού και ένας πρωταγωνιστής αναγκάστηκε να αφήσει την ηθοποιία λόγω της κρίσης. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Παράλληλα με τις σπουδές μου στο θέατρο, έκανα πάντοτε και σπουδές στη φωνητική και αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ με αυτό ακριβώς επειδή μου αρέσει και το θεωρώ απαραίτητο για έναν ηθοποιό» ανέφερε η ηθοποιός και στην συνέχεια μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση: «Κανένας ηθοποιός δεν επιλέγει να είναι εκτός χώρου. Εκτός της τηλεόρασης, που μάλιστα την αγαπώ κιόλας. Απλά δεν ανταποκρίθηκα σε κάποιες προτάσεις που μου έγιναν αλλά δεν αφορούσαν στο κομμάτι το δικό μου, το υποκριτικό. Δεν θα ήμουν καλή, δεν θα ήθελα να κάνω κουτσομπολίστικη εκπομπή».

Μελίνα Κυριακοπούλου

Τι δεν κράτησαν ποτέ στα χέρια τους οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»; Το μυστικό του Καπουτζίδη

Το «Παρά Πέντε» το έχουμε δει δεκάδες φορές σε επανάληψη και είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό παρακάτω όμως δεν το είχαμε παρατηρήσει, ούτε και ένα στοιχείο στην σκηνή που βρίσκονται στις ράγες του τρένου.

Θυμόμαστε ονόματα και εκφράσεις των πρωταγωνιστών, ξεχνάμε, όμως, το πιο βασικό. Ένα στοιχείο πάνω στο οποίο ουσιαστικά «χτίστηκε» η υπόθεση και το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο δημιουργός της σειράς, Γιώργος Καπουτζίδης, στο τηλεοπτικό κοινό.

Ποιο ήταν το στοιχείο αυτό; Το γεγονός πως οι πέντε πρωταγωνιστές της σειράς και οι «καλοί» χαρακτήρες που τους πλαισίωναν δεν κράτησαν ποτέ στα χέρια τους ένα πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο. Κάτι το οποίο έχει σημειώσει και ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Έγιναν πολλές δολοφονίες, χωρίς να κρατούν όπλο οι καλοί

Παρά Πέντε

«Είδαμε πάρα πολλές δολοφονίες. Δεν υπάρχει σκηνή επεισοδίου όπου θα δούμε έναν ”καλό” να κρατάει όπλο. Αυτό ήταν αρχή μου από το ξεκίνημα. Δεν είδαμε ποτέ κάποιον από τους ”καλούς” με όπλο. Τα δικά μας όπλα ήταν κάτι σακούλες με ψώνια, κάτι τέτοια… Μία σκηνή υπάρχει μόνο, που κάνουμε τους Άγγελους του Τσάρλι, αλλά ήταν ονειρική.

Κι εκεί ακόμα προβληματιζόμουν. Δεν ήθελα με τίποτα τα παιδιά να δουν τους ήρωες αυτούς να είναι οπλισμένοι», παραδέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην «Ανατροπή» που είχε προβληθεί στο Mega, αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Παρά Πέντε».

Πράγματι, φέρνοντας κανείς στο μυαλό του τις σκηνές που οι «καλοί» και οι «κακοί» ήρθαν αντιμέτωποι, θα παρατηρήσει πως όσες φορές η παρέα των 5 κατάφερε να ξεφύγει από τους ανθρώπους του πρωθυπουργού, τα κατάφερε όχι με… σιδερικά γεμάτα σφαίρες, μα «όπλα» που κουβαλά ο καθένας μας «σακούλες με ψώνια, καλαθάκια του μπάνιου, και πάει λέγοντας.

Στοιχείο, που ελάχιστοι είχαν προσέξει, του οποίου η σημασία, όμως, αποδεικνύεται τεράστια, κυρίως μετά την εξήγηση του ίδιου του Καπουτζίδη για τον λόγο που συνέβη αυτό…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share