Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά έπαιρναν στο "Παρά Πέντε" - Αποκάλυψη από την "Ζουμπουλία"

Όχι όσα νομίζατε

21 Αυγούστου 2020 14:30
Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά έπαιρναν στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε παλιά της συνέντευξη η τηλεοπτική Ζουμπουλία είχε αναφερθεί στην αμοιβή που έπαιρνε από την επιτυχημένη σειρά «Παρά πέντε»!

Πολλά έχουν αλλάξει από την εποχή που η σειρά σάρωνε, και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές αναγκάστηκαν να αλλάξουν και δουλειά, λόγω της κρίσης. Τι απάντησε όμως η «Ζουμπουλία» Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην ερώτηση της Real News: «Βοηθάει ότι έβγαλες καλά χρήματα από το «Παρά Πέντε» και έχεις τον αέρα και την πολυτέλεια να κάνεις τις επιλογές που κάνεις;»

«Τι έκανα στο Παρά Πέντε; Μόνο καλά χρήματα; Πλούτισα, έγινα ζάμπλουτη! Πλάκα μου κάνεις; Πήρα κάποια λεφτά, αλλά δεν ήταν αυτά που νομίζουν κάποιοι.»

Πώς απάντησε στην ερώτηση: «Ούτε τη δεύτερη χρονιά της σειράς, που τα νούμερα τηλεθέασης χτύπαγαν «κόκκινο»;»

«Δεν πήρα τρελά λεφτά από τη σειρά… Πήρα χρήματα από τις διαφημίσεις που κάναμε για κινητή τηλεφωνία και από σπικάζ, αλλά κι αυτά δεν ήταν τόσα ώστε να έχω την πολυτέλεια που λες. Κρατούσα πάντα στην άκρη χρήματα, ακούγοντας τη μαμά μου που μου έλεγε: «Βέτα, φύλαξε λεφτά γιατί μπορεί να έρθουν δύσκολες μέρες». Και με αυτά μπορώ να σου πω ότι ναι, μπορώ να λέω ναι στην Κύπρο και στο ΚΘΒΕ, όπου τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Θέλω να πλουτίζει η ψυχή μου πρώτα απ’ όλα. Έτσι πορεύτηκα πάντα. Δεν έκανα εκπτώσεις και ακολουθούσα τον δρόμο της καρδιάς μου. Ακολουθούσα τα όνειρά μου, αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω. Αυτό με εκφράζει.»

Το σκηνοθετικό λάθος στο "Παρά Πέντε" που κανείς δεν είχε δει - Βγάζει μάτι

Το «Παρά Πέντε» αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και αλάνθαστο.

Κι όμως στην δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη υπήρξαν κάποια σκηνοθετικά λάθη. Μικρά βέβαια αλλά… υπήρξαν, όπως και στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Δείτε τα στα βίντεο που συγκέντρωσε χρήστης του YouTube:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share