Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά δεν γίνονται! Δείτε πως ήταν ο Αλέξανδρος Πετρίδης πριν… φουσκώσει σαν «μπαλόνι»! (Video)

Θα τον αναγνωρίσετε άραγε;

13 Σεπτεμβρίου 2019 21:17
Αυτά δεν γίνονται! Δείτε πως ήταν ο Αλέξανδρος Πετρίδης πριν… φουσκώσει σαν «μπαλόνι»! (Video)

Δείτε πως ήταν ο Αλέξανδρος Πετρίδης πριν… φουσκώσει σαν «μπαλόνι»! Εσείς τον αναγνωρίζετε;

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης είναι μια από τις πιο Αναγνωρίσιμες τηλεοπτικές φιγούρες με το αστραφτερό πάλλευκο χαμόγελο και το πολύ γυμνασμένο σώμα να αποτελούν σήμα κατατεθέν του. Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Η φωτογραφία στα 70 του χρόνια!

Πίσω όμως στο 1996 όταν παρουσίασε εκπομπή lifestyle στο Νew Channel ο Αλέξανδρος Πετρίδης δεν έμοιαζε με αυτό που έχουμε συνηθίσει- ούτε ογκώδες στήθος, ούτε κοιλιακοί ούτε κάτασπρα δόντια.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτη αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η "αρραβωνιαστικιά" του Ζάχου Δόγκανου!

Απίστευτη αλλαγή, πώς είναι σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου, Λουκία Πιστιόλα...

Ήταν το 1996 όταν το remake της σειράς «Εκείνες κι Εγώ» με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έκανε πρεμιέρα στον Ant1, με τον Γιάννη Μπέζο.


Ο Ζάχος Δόγκανος μέτρησε στα επεισόδια της σειράς περισσότερες από… 10 ερωμένες, με τα βλέμματα να στρέφονται στην αρραβωνιαστικιά του, Ελένη.

Στον ρόλο της «νόμιμης» αγαπημένης ήταν η Λουκία Πιστιόλα.

Οι σχέσεις της με τον Γιάννη Μπέζο είναι ιδιαιτέρως καλές, γι’ αυτό και την είδαμε σε guest ρόλο στο «Άκρως Οικογενειακόν».

Σήμερα, έχουν συμπληρωθεί 21 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο του remake (και ας μοιάζει σαν να είναι χθες)

Η Λουκία Πιστιόλα μεγάλωσε, εγκατέλειψε τα κόκκινα μαλλιά, έγινε μητέρα, γιαγιά και… άλλαξε.

Η ηλικία της δεν αναφέρεται στο βιογραφικό της, ωστόσο με έναν πρόχειρο υπολογισμό, η ηθοποιός πρέπει να έχει περάσει τα 58 της χρόνια.

Η ίδια ήταν μια από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες στη σειρά, αν και ήταν δύσκολο ασφαλώς να φανεί καθώς επισκίαζε τους πάντες και τα πάντα η επιβλητική παρουσία του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος ως Ζάχος Δόγκανος κατάφερε να ξεχωρίσει, στον κορυφαίο ίσως ρόλο της καριέρας του (πολλοί θεωρούν ότι στη συγκεκριμένη σειρά ο Μπέζος ήταν πιο απολαυστικός και απ’ τους «Απαράδεκτους»).

Η σειρά παίζει σε επανάληψη ακόμα και σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και εξακολουθεί να έχει το δικό της πιστό κοινό. Γιατί Ζάχος Δόγκανος, ήταν, είναι και θα είναι, μόνο ένας!

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι η Πετρούλα που έλεγε τον καιρό σήμερα!

Άλλος άνθρωπός έχει γίνει η Πετρούλα που πριν κάποια χρόνια μας έλεγε τον καιρό με τον δικό της μοναδικό τρόπο στο κανάλι του STAR! Εσείς την θύμάστε; Δείτε πως είναι μετά από τόσο χρόνια και τι κάνει σήμερα...

Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της, Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών πλέον, αλλά και φιλοσοφία ζωής, η αγνώριστη Πετρούλα είχε μιλήσει τελευταία φορά στα «Αποκαλυπτικά» για τη νέα πορεία που επιχειρεί να δώσει στην καθημερινότητά της.

«Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταν αν δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου!

Δεν βλέπω πλεόν τηλεόραση! Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες! Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, έχει καμιά δεκαριά χρόνια! Έχω 7 χρόνια σχέση, και αν δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω! Έβγαλα ένα ποσό που μου επιτρέπει να μην εργάζομαι για ένα χρονικό διάστημα!»είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα.

Δεν την γνωρίσαμε! Δείτε πως είναι σήμερα η Πέπη Τσελμελή!

Δεν την γνωρίσαμε! Θυμάστε την ζουμερή και ενίοτε φλογερή Πέπη Τσελμελή! Δεν θα το πιστεύετε πως είναι σήμερα! Αγνώριστη η Μάρω Λύτρα μετά το ατύχημα!

Την γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια την αμφιλεγόμενη late night εκπομπή "Αυτόφωρο". Πάντα με πληθωρικό μπούστο και αξέχαστες ατάκες, τύπου "άλλο Πέπη και άλλα πρέπει".

Σήμερα δηλώνει καθηγήτρια Γαλλικών!

Η ίδια, έκανε κι ένα πέρασμα από το μελαχρινό, με όσους τη θυμούνται στις εποχές δόξας της να δυσκολεύονται πολύ να την αναγνωρίσουν.

Σήμερα η Πέπη έχει γίνει αγνώριστη και η παρακάτω φωτογραφία θα σας σοκάρει!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share