Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Η φωτογραφία στα 70 του χρόνια!

Πόσο έχει αλλάξει ο αγαπημένος μας ηθοποιός;

13 Σεπτεμβρίου 2019 19:20
Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Η φωτογραφία στα 70 του χρόνια!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, αγαπήθηκε πολύ μέσα από τους ρόλους που ενσάρκωσε με επιτυχία! Πώς είναι όμως σήμερα στα 70 του χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός;

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Μεσσηνίας- ενώ ασχολείται με τα κτήματα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του! Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο δύσκολος γάμος και το σκληρό διαζύγιο!

Ο Ηλίας Βασίλογλου, που είναι παραγωγό του ΣΚΑΙ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία με τον ηθοποιό! Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι 69 ετών- ενώ ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του!

Δείτε την φωτογραφία!

Πηγή: Youweekly.gr

Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του!

Εσείς έχετε δει πώς είναι σήμερα ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη;

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και τους γοητευτικούς άντρες του ελληνικού κινηματογράφου. Επίσης έχετε δει την κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση;

Στην παρακάτω σπάνια φωτογραφία, ο Αλέκος Αλεξανδράκης διαβάζει ένα ρόλο υπό το βλέμμα του μικρού τότε γιου του, του γλυκύτατου Βάσια.

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Αλέκος Αλεξανδράκης στον τέταρτο γάμο του με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ. Το άλλο είναι η κόρη του Γιοχάνα Αλεξανδράκη!

Δείτε όμως πώς είναι σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και το γιο του αείμνηστου Αλέκου Αλεξανδράκη, Βάσια Αλεξανδράκη.

«Κάναμε γυρίσματα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον χάναμε, έκανε στα καμαρίνια…»

Ο Κώστας Βουτσάς ξέρει και μπορεί να διηγηθεί ιστορίες μοναδικές. Ως ένας από τους τελευταίους της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Και αυτό έκανε μιλώντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν μεγάλο ταλέντο αλλά μετά τα χάλασε, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο πρώτος εραστής του κόσμου. Έχει πάει με όλες τις πρωταγωνίστριες! Όλες τις πρωταγωνίστριες! Κάναμε γύρισμα και τον χάναμε.

Έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης «Πηγαίνετε στο καμαρίνι, θα είναι με καμιά κομπάρσα και θα κάνει σ-eξ». Ήταν σπουδαίο παιδί και δεν έχει πει ποτέ για καμία. Ήταν πάρα πολύ καλός ηθοποιός!

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν κι αυτός εραστής μεγάλος. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν απόμακρος άνθρωπος, δεν ήταν της παρέας. Αλλά ήταν πολύ γλυκός και σεμνός και χωρίς βεντετισμό».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του Θανάση Βέγγου!

Δείτε πως είναι ο πρωτότοκος γιος του Θανάση Βέγγου, Βασίλης. Η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι παραπάνω από εμφανής. Ο μεγαλύτερος γιος του Θανάση Βέγγου θυμ'άτε την παιδική του ηλικία δίπλα στον μεγάλο πρωταγωνιστή. Η μητέρα του Ασημίνα, η σύζυγός του Χρύσα και τα εγγόνια του πιο "όμορφου παππού" Θανάση και Νίκη. Έλενα Ναθαναήλ: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε ποια είναι η κόρη της!

Όπως είχε πει ο γιος του: «Ήταν πάρα πολύ καλά εκείνα τα χρόνια, αν και τον πατέρα δεν τον βλέπαμε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε. Είχε πολλές ασχολίες με τις ταινίες, το θέατρο και με τα υπόλοιπα προβλήματα της δουλειάς του. Γνωρίζετε πως ο πατέρας έκανε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών.

Ο μόνος λόγος λοιπόν που έκανε αυτή την εταιρεία ήταν για να μπορεί να γυρίζει τις ταινίες που εκείνος ήθελε με τον τρόπο του. Οι ταινίες του πατέρα ήταν πραγματικός κινηματογράφος. Για τον πατέρα δεν έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο το σενάριο. Το σενάριο ήταν απλά ο κορμός σε όλη τη διεργασία της ταινίας που έκανε. Μόνος τους διακωμωδούσε και έβγαινε εκτός σεναρίου συνέχεια. Σαν τον Τσάρλι Τσάπλιν.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share