Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Θυμάστε την Τέτα Κωνσταντά από το Ρόδα, τσάντα και κοπάνα;Πώς είναι σήμερα.. (video)

Άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για όλους και για όλα...

28 Αυγούστου 2019 14:45
Θυμάστε την Τέτα Κωνσταντά από το Ρόδα, τσάντα και κοπάνα;Πώς είναι σήμερα.. (video)

Η Τέτα Κωνσταντά έχει παίξει σε δεκάδες ελληνικές ταινίες και τη θυμόμαστε κυρίως από το "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα"! Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα... Απίστευτη αλλαγή: Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος Έλληνας πολιτικός είναι στη φωτογραφία;

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ματαράγκα και έχουν δύο παιδιά. Το βαφτιστικό της όνομα είναι Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου.

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί πριν 2 χρόνια σε εκπομπή του ΣΚΑΙ μιλώντας για την εποχή της βιντεοκασέτας, τις ταινίες “Ρόδα τσάντα και κοπάνα”, αλλά και για τον γάμο της.

Τα γυρίσματα του “Ρόδα τσάντα και κοπάνα” ήταν πολύ αστεία. Έχει περάσει μέσα στις ταινίες το κλίμα, η ατμόσφαιρα, το χιούμορ, το κέφι, που πραγματικά υπήρχε. Ήμασταν δεμένοι, αλλά υπήρχαν μικρές αντιζηλίες και ανταγωνισμοί. Μικρά πράγματα, τα οποία ήταν και δημιουργικά», είπε μεταξύ άλλων η Τέτα Κωνσταντά.

Ποιος είναι σήμερα ο μικρός της φωτογραφίας που είναι πρωθυπουργός;

Ποιος είναι σήμερα ο μικρός της φωτογραφίας που είναι πρωθυπουργός;

Απίστευτο! Εσείς θα καταφέρετε να αναγνωρίσετε το πρόσωπο της φωτογραφίας; Πώς είναι σήμερα ο μικρός που απεικονίζεται στην φωτογραφία και είναι πρωθυπουργός πια;

Δεξιά απεικονίζεται ένας ήρωας του στρατού και αριστερά ένας σημαντικός ηγέτης. Το παιδάκι στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας είχε γεννηθεί το 1949 και είχε δύο ακόμη αδέρφια. Δείτε πως είναι σήμερα το κορίτσι που σιδερώθηκε και συγκλόνισε την Ελλάδα του ’50!

Ο πατέρας του ήταν ιστορικός και εργαζόταν ως καθηγητής. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Ισραήλ και από μικρός διακρίθηκε για τις σχολικές του επιδόσεις. Οι καθηγητές του ανέφεραν ότι ήταν ένας ταλαντούχος μαθητής, δραστήριος και ευγενικός.

Πώς είναι σήμερα φωτογραφία

Στα 14 του χρόνια η οικογένεια του μετανάστευσε στην Αμερική, όπου τελείωσε το σχολείο στη Φιλαδέλφεια. Στη συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Ισραήλ. Πέρασε από σκληρή εκπαίδευση και ήταν ανάμεσα στην ομάδα που ανέλαβε την απελευθέρωση αεροσκάφους στο Τελ Αβίβ το 1972. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκε στον ώμο του και λίγο αργότερα επέστρεψε στην Αμερική και ξεκίνησε να σπουδάζει Αρχιτεκτονική. Ωστόσο, σύντομα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές του για να πολεμήσει στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, ο οποίος ξέσπασε το 1974 ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Άραβες.

Με το τέλος του πολέμου, γύρισε στην Αμερική, πήρε το πτυχίο του στην Αρχιτεκτονική και στο Μάνατζμεντ, ενώ συνέχισε σπουδές Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Εν τω μεταξύ, ο αδερφός του, επίσης μέλος του ισραηλινού στρατού, πήρε μέρος στην στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση των επιβατών ενός αεροσκάφους της Air France.

Γερμανοί και Παλαιστίνιοι τρομοκράτες κρατούσαν ομήρους τους επιβάτες του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Έντεμπε στην Καμπάλα της Ουγκάντα. Αρχηγός των κομάντος ήταν ο αδερφός του, ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Οι συμπατριώτες του τον τίμησαν σαν εθνικό ήρωα και μέχρι σήμερα η μνήμη του τιμάται στο Ισραήλ. Λέγεται ότι αυτός ήταν ο λόγος που ορκίστηκε να πολεμήσει την τρομοκρατία. Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του επέστρεψε στο Ισραήλ και ασχολήθηκε με την πολιτική.

Ο Moshe Arens, πρώην Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ τον όρισε αναπληρωτή αρχηγό της ισραηλινής αποστολής στην Ουάσινγκτον και τη δεκαετία του ’80 υπηρέτησε ως Πρέσβης στην Αμερική. Τη δεκαετία του ’90 ήταν ήδη εξέχων παράγοντας της κυβέρνησης Γιτζχάκ Σαμίρ. Όταν ο Σαμίρ αποσύρθηκε εξελέγη πρόεδρος του κόμματος Λικούντ και το 1996 οι Ισραηλινοί τον εξέλεξαν πρωθυπουργό.

Ήταν ο νεότερος πρωθυπουργός της ιστορίας του Ισραήλ. Ο εικονιζόμενος είναι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share