Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη η Μάρω Λύτρα μετά το ατύχημα!

Θα πάθετε πλάκα!

22 Αυγούστου 2019 10:36
Αγνώριστη η Μάρω Λύτρα μετά το ατύχημα!

Αγνώριστη είναι η Μάρω Λύτρα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατο της. Αν την τραγουδίστρια την βλέπαμε στον δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου ένα μήνα είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο.

Όπως είχε αποκαλύψει, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου ο γιατρός της είπε ότι ήταν πάρα πολύ τυχερή, αφού δεν φορούσε κράνος.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μάρω Λύτρα δημοσίευσε μια φωτογραφία της και την είδαμε πραγματικά αγνώριστη. Πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της. Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και έγινε άλλος άνθρωπος.

Κοντεύει 50 και δείχνει 25αρα: Η Μάρω Λύτρα πιο... γυναικάρα από ποτέ!

Ήταν αναμφίβολα η ωραιότερη γυναίκα του «Fame Story» και δικαίως αποτέλεσε την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια.

Η σχέση της με τον κατά 10 περίπου χρόνια νεότερό της Κώστα Καραφώτη απασχόλησε μήνες τα Μέσα, με την ίδια να μας χαρίζει μια σειρά φωτογραφίσεων που απέδειξαν πως στα 32 -35 της δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις 20άρες συμπαίκτριές της.

Η Μάρω Λύτρα, βλέπεις, τις έβαζε κάτω όλες και σε πρόσωπο και σε κορμί.

Σήμερα, ζει μόνιμα στο εξωτερικό, έχει ξαναπαντρευτεί και… πλησιάζει τα 50. Και το καλύτερο; Δεν έχει περάσει μέρα από πάνω της. Και να σημειωθεί πως η ίδια επιμένει να φωτογραφίζεται εντελώς ανεπιτήδευτη, με το μακιγιάζ να μην είναι ο καλύτερός τη φίλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share