Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δείτε πώς είναι σήμερα η σπουδαία κωμική ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου!

Μια γυναίκα γεμάτη ζωή!

8 Αυγούστου 2019 07:55
Δείτε πώς είναι σήμερα η σπουδαία κωμική ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου!

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είναι αδιαμφισβητητα μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς...Γεννήθηκε στη Μεσσήνη στις 8 Ιουλίου 1932.

Σπούδασε φωνητική στο Ωδείο και θέατρο στην Δραματική Σχολή του Δημήτρη Ροντήρη απ’ όπου κι αποφοίτησε το 1959, ενώ παράλληλα φοιτούσε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Ενώ να σας θυμίσουμε πώς είναι σήμερα η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση!

Η πρώτη εμφάνιση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου στον κινηματογράφο ήταν το 1961 στην ταινία της Έλλης Νεζερίτη: “Ο ξένος της Νύχτας”. Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 58 ταινίες.
Από πολύ μικρή ηλικία το ταλέντο της στην υποκριτική είχε φανεί κι έτσι πριν ακόμα αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο, έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Η συνωνυμία της με μία άλλη κοπέλα παραλίγο να της κοστίσει τις εξετάσεις της. Την επομένη των εξετάσεων διαπίστωσε, πως τελικά πέρασε η άλλη κοπέλα κι έτσι αποφάσισε να δώσει στην Δραματική Σχολή του Δημήτρη Ροντήρη.

Στον κινηματογράφο η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έχει ταυτιστεί σε ρόλους δεύτερους κι αυτούς όπου έπαιζε την αφελή υπηρέτρια από το χωριό, που πετούσε μαργαριτάρια.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυτή που την έσπρωξε να κάνει πρωταγωνιστικούς ρόλους, αφού τις περισσότερες ταινίες τις είχε γυρίσει μαζί της. Με τον ρόλο της αφελής υπηρέτριας μπήκε στα σπίτια του κόσμου και κατέκτησε τις καρδιές του.

Πολλές φορές η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ήταν μία αυθάδης υπηρέτρια, που τολμούσε να λέει την αλήθεια και να πηγαίνει κόντρα στ’ αφεντικά της μ’ έναν κωμικό τρόπο.

Ωστόσο έπαιξε και σε αρκετές δραματικές ταινίες, παρόλο που ο κόσμος την θυμάται σε κωμικούς ρόλους και δευτερεύοντες. Σύμφωνα με συνέντευξή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυτή που την βοήθησε να πάρει τον ρόλο της χήρας στην ταινία: “Αχ! αυτή η γυναίκα μου!”. Μία φράση της σε μία συνέντευξη που έδωσε στις 27 Μαϊου του 2019.

Δείτε πώς είναι σήμερα η σπουδαία κώμική ηθοποιός:

Ξέρετε ποια είναι η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ; Θα πάθετε πλάκα!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την κόρη της Έλενας Ναθαναήλ! Ο λόγος για την Ίνκα Τσαγκάρη, η οποία ήταν πάρα πολύ δεμένη με την αείμνιστη μητέρα της.

Ο ξαφνικός χαμός της μητέρας της την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ινκα Τσαγκάρη, κόρη της Έλενας Ναθαναήλ και του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκάρη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατοτης αείμνηστης ηθοποιού, που ήταν το στήριγμά της, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη ζωή.


Και όπως φαίνεται, τα καταφέρνει. Εδώ και λίγο καιρό, αφού έκανε τη δική της περιπλάνηση στον θαυμαστό κόσμο της showbiz, κυρίως πίσω από τις κάμερες, εργάζεται ως γραμματέας σε γνωστή μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και είναι χαρούμενη που βγάζει τα προς το ζην με μια «πιο σίγουρη δουλειά», όπως λέει η ίδια. Έχετε δει πως είναι σήμερα ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη; Θα πάθετε πλάκα!

Η Ινκα Τσαγκάρη δούλευε επί πέντε χρόνια στην ΕΡΤ, στην παραγωγή εκπομπών, είχε κάνει κι ένα πέρασμα ως ηθοποιός στη διαδικτυακή σειρά «Τσιν τσιν», αλλά εδώ και δύο χρόνια βρέθηκε εκτός νυμφώνος, αντιμετωπίζοντας τα γνωστά προβλήματα που έχει κάθε εργαζόμενος που χάνει τη δουλειά του.

«Εμεινα άνεργη κι αν και είχα κάποιες "άκρες" για να πάω να δουλέψω σε ένα ιδιωτικό κανάλι δεν το έκανα, επειδή οι παραγωγές έχουν ημερομηνία λήξης και άντε πάλι από την αρχή» λέει στην «Espresso» η γοητευτική κοπέλα και συνεχίζει:

«Ετσι προτίμησα τη δουλειά στην οποία είμαι σήμερα και θα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εργάζομαι σε μια μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, με έδρα την Αθήνα, και θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αγγλία. Δουλεύω ως προσωπική γραμματέας του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του χώρου» συμπληρώνει, ενώ δεν κρύβει ότι της λείπει πολύ η μητέρα της, με την οποία διατηρούσε και φιλική σχέση, πέρα από εκείνη της μαμάς - κόρης.

Οσο για τα ερωτικά της, η Ινκα δηλώνει πως είναι καλά, καθώς διατηρεί δεσμό με έναν δάσκαλο του σκι.

Η αλήθεια είναι πως η Ινκα μετά τον θάνατο της μητέρας της πέρασε άσχημες στιγμές με τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις της με τον «δεύτερο πατέρα της», όπως η ίδια χαρακτήριζε κάποτε τον επί σειρά ετών σύντροφο της μητέρας της, ήταν το γνωστό κτήμα στην Εύβοια, στο οποίο για περισσότερα από τριάντα χρόνια ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ και ήταν ταυτισμένη μαζί του.
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το κτήμα μού ανήκει, καθώς εγώ το δηλώνω στην Εφορία, πληρώνω γι' αυτό και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Τίποτα άλλο δεν θέλω να συμπληρώσω πάνω σε αυτό το θέμα» τονίζει η ίδια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κρύψει την πικρία της για το «πάγωμα» των σχέσεών της με τον «Ράμπο».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share