Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα μας τρελάνει: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» της σειράς Λάμψη!

Πανέμορφη...

2 Αυγούστου 2019 10:05
Θα μας τρελάνει: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» της σειράς Λάμψη!

Η Μαίρη Βλουτή είχε υποδυθεί την Τατιάνα Δράκου στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου ενώ είχε παίξει και στη σειρά «Καλημέρα Ζωή». Πάρτε υπογλώσσια: Δείτε πως είναι σήμερα η Μαριάννα Ντούβλη και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Πώς είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός; Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην επίσημη προβολή ταινίας . Κομψά ντυμένη και χαμογελαστή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Όπως θα δείτε δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Πλέον είναι πιο αδύνατη και σικάτη από ποτέ.

Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Οι «Δυο Ξένοι» ήταν η σειρά που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη, και άφησε ιστορία με τις ατάκες των πρωταγωνιστών της. Ανάμεσα τους και η αγαπημένη Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθό της Ντένη Μαρκορά. Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια στους ''Δυο ξένους''!

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, 19 χρόνια μετά την εμφάνιση της στη δημοφιλή σειρά επιλέγει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Εσείς τι λέτε;

Θυμάστε το "Χρυσάνθεμο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε το μικρό “Χρυσάνθεμο” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”; Μεγάλωσε και έγινε ολόκληρη γυναίκα!
Για όσους δεν γνωρίζουν είναι η κόρη του διάσημου καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τηςΕλένης Ράντου.

Ίσως νομίζετε πως δεν έχετε ξαναδεί στην τηλεόραση, έχει παίξει πλάι στη μαμά της στην πολυαγαπημένη και χιλιοπαιγμένη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Σίγουρα όλοι θυμόμαστε και έχουμε δει το επεισόδιο με το “Χρυσάνθεμο”. Δεν θα πιστεύετε τι κάνει στη ζωή του ο "Νικόλας" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό το Χρυσάνθεμο, δηλαδή η Νικολέττα, έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 1998 σε ηλικία μόλις 2 χρονών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ρετρό: Δυο μεγάλοι ηθοποιοί που ήταν ήρωες στον πόλεμο του 1940!

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share