Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας (7/3-13/3): Η γαλλική ταινία «Μαμά Γκλόρια» και η κωμωδία «Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη»

Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα;

7 Μαρτίου 2024 09:36
Οι ταινίες της εβδομάδας (7/3-13/3): Η γαλλική ταινία «Μαμά Γκλόρια» και η κωμωδία «Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Στις νέες ταινίες της εβδομάδας (7/3-13/3) θα δούμε έξι συνολικά να κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, ανάμεσα τους το γαλλικό δράμα «Μαμά Γκλόρια» και την κωμωδία «Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη» .

Με την ευκαιρία, δείτε τις ταινίες και τις σειρές που θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix.

Οι ταινίες της εβδομάδας (7/3-13/3)

Tranzit

Πατέρας και γιος συναντιούνται ξανά στη μεταθανάτια ζωή, σ’ ένα ερημικό τοπίο, το οποίο ρυθμίζεται από αφηρημένες μαθηματικές αρχές. Εκεί οι νεκροί καλούνται να αποφασίσουν: να αποδεχτούν τη διαδικασία εξαΰλωσης ή να παραμείνουν σε απροσδιοριστία για πάντα;

Μαμά Γκλόρια

Ορφανή από μητέρα, η εξάχρονη Κλεό έχει μεγάλη αδυναμία στην νταντά της Γκλόρια. Όταν όμως η τελευταία πρέπει να επιστρέψει στο Πράσινο Ακρωτήριο, η Κλεό θα ταξιδέψει ως εκεί για να περάσουν το τελευταίο καλοκαίρι τους μαζί.

Κάποια Μέρα θα Πούμε τα Πάντα ο Ένας στον Άλλον

Στην Ανατολική Γερμανία του 1990, η 19χρονη Μαρία, η οποία ζει στο αγρόκτημα των γονιών του αγοριού της Γιοχάνες, ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Χένερ. Έναν αρκετά μεγαλύτερό της, μοναχικό και αμφιλεγόμενο αγρότη που ζει εκεί κοντά.

Ένας Φανταστικός Φίλος

Η Τζέσικα επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στο πατρικό της μαζί με το σύζυγό της και τις δύο θετές κόρες της. Εκεί, η μικρότερη ανακαλύπτει ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο γίνεται ο φανταστικός της φίλος, που θα την παρασύρει σε ολοένα και πιο επικίνδυνα παιχνίδια.

Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη

Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα κουτάβι που καταπίνει ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας, το οποίο έχει κλέψει μόλις ο διαβόητος ληστής Τζακ. Τα δύο κατοικίδια, όμως, θα χάσουν τα αφεντικά τους, τα οποία θα κάνουν τα πάντα για να τα βρουν, έχοντας στο κατόπι τους έναν διεφθαρμένο αστυνομικό.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share