Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 10/8 - 16/8: Η γαλλική κωμωδία «Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος» και το θρίλερ «Ο Εχθρός Δίπλα μου»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

10 Αυγούστου 2023 09:10
Οι ταινίες της εβδομάδας 10/8 - 16/8: Η γαλλική κωμωδία «Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος» και το θρίλερ «Ο Εχθρός Δίπλα μου»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η γαλλική κωμωδία «Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος» και το θρίλερ «Ο Εχθρός Δίπλα μου». Με την ευκαιρία, δείτε 5 θερινά σινεμά της Αθήνας με υπέροχη θέα.

Ο Εχθρός Δίπλα μου

Ένα ζευγάρι Γάλλων μετακομίζει σε ένα ορεινό χωριό της βορειοδυτικής Ισπανίας, όπου αγοράζει μια αγροικία και ένα μικρό κομμάτι γης. Προσπαθεί να συμβιώσει με τους ντόπιους, αλλά η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου στην περιοχή θα στρέψει τους χωρικούς εναντίον του.

Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος

Δάσκαλος μια ζωή, ο κύριος Πουτιφάρ βγαίνει επιτέλους στη σύνταξη. Τώρα είναι έτοιμος πλέον να εφαρμόσει το μεγάλο σχέδιό του: να εκδικηθεί τους πρώην μαθητές του, οι οποίοι του είχαν κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Δύο Εγκλήματα Κάτω Από τον Ήλιο

Προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση ενός πλαστού διαμαντιού, ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό θα βρεθεί σ’ ένα ειδυλλιακό νησάκι της Αδριατικής και μπροστά σε μια περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας.

I Love Greece

Ο Ζαν και η Μαρίνα, ένας Γάλλος και μια Ελληνίδα, έρχονται για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Στην Αθήνα θα συναντήσουν την πληθωρική οικογένεια της τελευταίας και όλοι μαζί θα εξορμήσουν στη Σέριφο για το γάμο ενός συγγενή τους.

Sweet Movie

Αφού κέρδισε το «διαγωνισμό παρθενίας», η Μις Καναδάς παντρεύεται έναν πλούσιο Αμερικανό επιχειρηματία. Πολύ γρήγορα δραπετεύει από τη χρυσή φυλακή της και ανακαλύπτει τον πραγματικό κόσμο παρέα με μια αναρχική κολεκτίβα που διασχίζει τον Σηκουάνα με ένα πλοιάριο.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share