Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ο όμιλος Κόκκορη στο πλευρό του Συλλόγου Θυάτειρα

6 Απριλίου 2023 12:43
Ο όμιλος Κόκκορη στο πλευρό του Συλλόγου Θυάτειρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο όμιλος Κόκκορη ιεραρχεί πολύ ψηλά την εταιρική κοινωνική ευθύνη για αυτό κάθε χρόνο συμμετέχει σε πλήθος φιλανθρωπικών και κοινωνικών δράσεων που έχουν στόχο να στηρίξουν τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Ο όμιλος Κόκκορη, στηρίζει ενεργά τον σύλλογο Θυάτειρα.

Ο Σύλλογος Θυάτειρα είναι ένα φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό σωματείο με πολυδιάστατη δράση, που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος όλων των Ελλήνων της διασποράς με τη Μητέρα πατρίδα.

Παράλληλα συνδράμει και υποστηρίζει, σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Στα πλαίσια αυτά, την Πέμπτη 30/03/2023, ο όμιλος Κόκκορη, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση-αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα που συνδιοργάνωσε ο σύλλογος Θυάτειρα με την Περιφέρεια Αττικής στο θέατρο Παλλάς με στόχο την στήριξη των ατόμων τρίτης ηλικίας . Στην εκδήλωση αυτή, ερμήνευσαν τραγούδια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα ο Αντώνης Ρέμος, η ΄Ελενα Παπαρίζου και συμμετείχαν ο Σπύρος Κλείσσας και η Δέσποινα Πολυκανδρίτου.

Ο όμιλος Κοκκορη θέτει πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης προς το συνάνθρωπο και της αλληλεγγύης και το αποδεικνύει με πράξεις.

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share