Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Mediterranean College: Οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Executive Diploma in Human Resources Management ξεκίνησαν!

31 Οκτωβρίου 2012
Mediterranean College: Οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Executive Diploma in Human Resources Management ξεκίνησαν!

Όπως ανακοινώνεται από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, ξεκίνησε η διαδικασία έναρξης υποβολής αιτήσεων του β' κύκλου εγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013, που αφορά στο προσφερόμενο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης Executive Diploma in Human Resources Management,
που προσφέρει σε συνεργασία με το London Centre of Management.

Πρόκειται για ετήσιο πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου, το οποίο απευθύνεται σε εργαζόμενους και στελέχη που επιθυμούν να πιστοποιήσουν την επαγγελματική τους εμπειρία και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην αποτελεσματική διαχείριση ανθρωπίνων πόρων. Οι απόφοιτοι του Προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση Executive Diploma από το London Centre of Management, αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό πιστοποίησης σπουδών με πολυετή εμπειρία και ιστορία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Προσφέρεται εξ' ολοκλήρου στα ελληνικά, part-time, με απογευματινές διαλέξεις δύο φορές την εβδομάδα ή με φοίτηση εξ αποστάσεως (Distance Learning), με απαραίτητη φυσική παρουσία μόνο ένα Σάββατο το μήνα, ώστε να εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζόμενων και των στελεχών καθώς και των φοιτητών που προέρχονται από την περιφέρεια. Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι προσανατολισμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, προσφέροντας εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες, και εμπλουτισμένο με πραγματικές μελέτες περιπτώσεων. Οι καθηγητές διαθέτουν πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο διδασκαλίας τους και οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από καταξιωμένους HR Managers.

Το περιεχόμενο του προγράμματος περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Επιχειρησιακή Πολιτική & Στρατηγική, Ηγεσία & Συμπεριφορά Οργανώσεων, Διαχείριση Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, Διαχείριση Ομάδων & Έργων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Executive Diploma in Human Resources Management είναι «γεφυροποιό» πρόγραμμα για το Master of Business Administration (MBA), γεγονός που καθιστά εφικτό εργαζόμενοι χωρίς πρώτο πτυχίο να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε 3 έτη, χωρίς να έχει προηγηθεί πτυχίο Bachelor ή ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean College ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office του Κολεγίου στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Αθήνας, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, τηλεφωνείστε στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), στείλτε e-mail στο [email protected] ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share