Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Lisa Loring: Πέθανε η ηθοποιός που ήταν η πρώτη Wednesday Addams σε ηλικία 64 ετών

«Έφυγε ήρεμη, με τις δύο κόρες της να της κρατούν τα χέρια»

30 Ιανουαρίου 2023 08:02
Lisa Loring: Πέθανε η ηθοποιός που ήταν η πρώτη Wednesday Addams σε ηλικία 64 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Λίζα Λόρινγκ (Lisa Loring), η οποία έπαιζε τη νεαρή Wednesday Addams στην Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) από το 1964 έως το 1966 πέθανε το Σάββατο από εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως επιβεβαίωσε η κόρη της. Ήταν 64 ετών.

«Έφυγε ήρεμη, με τις δύο κόρες της να της κρατούν τα χέρια», δήλωσε η κόρη της Vanessa Foumberg.

Υπενθυμίζεται πως η Λόρινγκ είναι εκείνη που ως παιδί έκανε τον χαρακτηριστικό χορό της σειράς, που ήρθε ξανά στην επιφάνεια με τη νέα σειρά του Netflix «Wednesday», στην οποία η Jenna Ortega κάνει τη δική της ερμηνεία του χορού. Παράλληλα, πριν λίγες μέρες πέθανε και η ηθοποιός Τζίνα Λολομπρίτζιτα.

Η Λόρινγκ γεννήθηκε στα Νησιά Μάρσαλ από γονείς που είχαν υπηρετήσει στο Ναυτικό και έζησε στη Χαβάη πριν έρθει στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία τριών ετών και στη συνέχεια πήρε μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς «Dr. Kildare».

Αφού η «Οικογένεια Άνταμς» ολοκλήρωσε τη διετία προβολής της, η Λόρινγκ εντάχθηκε στην κωμική σειρά της Φίλις Ντίλερ «The Pruitts of Southampton».

Επίσης, έκανε εμφανίσεις σε σειρές όπως «The Girl From U.N.C.L.E.», «Fantasy Island» και «Barnaby Jones», ενώ στη συνέχεια εξασφάλισε τον ρόλο της Cricket Montgomery στο «As the World Turns» από το 1980 έως το 1983.

Αργότερα, στη δεκαετία του 1980, είχε ρόλους σε ταινίες του είδους, όπως οι «Savage Harbor» και «Blood Frenzy».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share