Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Συναγερμός για πυροβολισμούς στο Πίτσμπουργκ - Αναφορές για θύματα

Άγνωστο μέχρι στιγμής αν υπάρχουν νεκροί

28 Οκτωβρίου 2022 21:19
Συναγερμός για πυροβολισμούς στο Πίτσμπουργκ - Αναφορές για θύματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς που «έπεσαν» στην περιοχή Μπράιτεν Χάιτς, με τον ακριβή αριθμό των θυμάτων να είναι – για την ώρα – άγνωστος. Με την ευκαιρία, δείτε το μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του CNN, οι Αρχές του Πίτσμπουργκ κάνουν λόγο για 6 θύματα από τους πυροβολισμούς, χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η κατάστασή τους και το πόσο βαριά έχουν τραυματιστεί ή αν είναι ακόμα ζωντανοί. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο Allegheny General, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της μονάδας, Νταν Λορέν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος δράστης άνοιξε πυρ μέσα από το αυτοκίνητό του κατά των ανθρώπων που έδιναν το παρόν σε μια κηδεία.

«Λουτρό» αίματος στην Ταΐλάνδη: Ένοπλος εισέβαλε σε νηπιαγωγείο - Αναφορές για δεκάδες νεκρούς

Μακελειό σε παιδικό σταθμό στην Ταΐλάνδη όπου ένοπλος εισέβαλε και άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας πυροβόλησε τουλάχιστον 32 άτομα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, σε παιδικό σταθμό στην περιοχή Να Κλονγκ στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Πολλοί ακόμη έχουν τραυματιστεί.

Δείτε επίσης: Μακελειό στο Μεξικό: Ένοπλοι εκτέλεσαν 18 ανθρώπους - Ανάμεσα στα θύματα ο Δήμαρχος της κοινότητας (video)

Πρώην αστυνομικός ο δράστης

Ο δράστης του μακελειού φαίνεται να διέφυγε και η αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία που έδωσε την ταυτότητα του, ο δράστης είναι ο 34χρονος Panya Khamrap, και ίναι πρώην αστυνομικός που απολύθηκε πέρυσι.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Panya απολύθηκε από τη θέση του στην αστυνομία πέρυσι επειδή απέτυχε σε τεστ ναρκωτικών. Οι αναφορές λένε ότι αναμένεται να δικαστεί αύριο στο δικαστήριο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share