Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Φρίκη για 25χρονη: Βρήκε ανθρώπινο δάχτυλο μέσα στο μπέργκερ που έτρωγε!

Σαν ταινία τρόμου

17 Σεπτεμβρίου 2021 11:59
Φρίκη για 25χρονη: Βρήκε ανθρώπινο δάχτυλο μέσα στο μπέργκερ που έτρωγε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλο ήταν σοκ που υπέστη μια γυναίκα στην Βολιβία καθώς απολαμβάνοντας το γεύμα της σε κατάστημα fast food εντόπισε μέσα στο μπέργκερ της ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο… σε αποσύνθεση.

Η Estefany Benitez – όπως αναφέρει η New York Post – επισκέφθηκε ένα κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας fast food στη Santa Cruz de la Sierra και παρήγγειλε το αγαπημένο της μπέργκερ. «Τη στιγμή που έτρωγα δάγκωσα ένα δάχτυλο», έγραψε η ίδια στο Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες από το μακάβριο εύρημά της.

Σύμφωνα με την New York Post, η Estefany Benitez υποστήριξε επίσης ότι η υπεύθυνη του καταστήματος τη διαβεβαίωσε ότι θα κλείσει το κατάστημα προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό. Ωστόσο, «συνέχισε να εξυπηρετεί τους πελάτες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

Αφού η ανάρτηση της Βολιβιανής έγινε, όπως ήταν φυσικό viral, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας απολογήθηκε κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό», εξηγώντας πως ένας εργαζόμενος είχε χάσει μέρος του δείκτη του ενώ ετοίμαζε το κρέας για το μπιφτέκι. Από την πλευρά του, ο υφυπουργός για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών της χώρας αποφάσισε να μπει προσωρινό λουκέτο στο υποκατάστημα, επιβάλλοντας παράλληλα πρόστιμο στην εταιρεία.

Σοκαριστικό: Ασθενής πεθαίνει από κορωνοϊό σε «ζωντανή» μετάδοση

Σοκαριστική είναι η εικόνα, που έρχεται από κανάλι της Λατινικής Αμερικής, με έναν ασθενή να πεθαίνει από κορωνοϊό σε «ζωντανή» μετάδοση κι ενώ οι γιατροί προσπαθούν να του σώσουν τη ζωή.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «No Lies» στη Βολιβία διάλεξε να πραγματοποιήσει αυτό το ρεπορτάζ σε ένα νοσοκομείο της Σάντα Κρουζ, επιχειρώντας να δείξει σε live εικόνα το πώς προσπαθούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι να σώσουν ένα συνάνθρωπό τους.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι στην περιοχή αυτή υπάρχει το 60% των περίπου 21.000 κρουσμάτων όλης της Βολιβίας, ενώ έχουν σημειωθεί και σχεδόν οι μισοί από τους 679 θανάτους, ενώ στη γειτονική Βραζιλία υπάρχουν 970.000 κρούσματα με 47.700 θανάτους από τον φονικό ιό, με τη δική μας χώρα επίσης να αρχίζει να τον ξανανιώθει.

Το ρεπορτάζ αυτό βρισκόταν στον «αέρα» για πάνω από μισή ώρα, παίρνοντας και το σχετικό ρίσκο, αφού σκοπός τους ήταν να δείξουν πώς οι γιατροί σώζουν έναν ασθενή. Από τη στιγμή που πέθανε, λοιπόν, ξέσπασε σάλος στην χώρα, θεωρώντας πως η προβολή αυτού του ρεπορτάζ αντιβαίνει στον νόμο, προκαλώντας παράλληλα τον τρόμο στην κοινωνία.

Ασθενής πεθαίνει από κορωνοϊό σε «ζωντανή» μετάδοση

Στο Twitter, δε, υπήρξε «ξέσπασμα» από το κοινό, που κάνει αναφορά για ασέβεια απέναντι στην οικογένεια του θύματος, ενώ η Φαμπιόλα Τσάμπι, δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας, το πήγε ένα βήμα πιο πέρα, επισημαίνοντας πως είναι ασέβεια απέναντι σε όλη την ανθρωπότητα.

Η Κυβέρνηση της χώρας, πάντως, ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί, αλλά μετά από όλο αυτό τον χαμό, αναμένεται να το κάνει.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share