Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε κολυμβητής που αγνοείτο στην Κόρινθο

Τραγωδία

2 Αυγούστου 2020 14:51
Νεκρός εντοπίστηκε κολυμβητής που αγνοείτο στην Κόρινθο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Θεοδώρων Κορίνθου εντοπίστηκε νεκρός από διερχόμενο σκάφος ο 75χρονος αγνοούμενος ημεδαπός κολυμβητής που αγνοείτο από χθες το πρωί. Ακόμη μία τραγωδία μετά τον 35χρονο ψαροντουφεκά, που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί και ο οποίος αναζητείτο τις τελευταίες ημέρες.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Ισθμίων Κορίνθου και με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος 75χρονος αναγωρίστηκε από τους οικείους του.

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 41χρονος έπειτα από δάγκωμα φιδιού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας μετά τον θάνατο ενός 41χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από δάγκωμα φιδιού το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο 41χρονος βρίσκονταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική έκταση πλησίον των Αμοργιανών Βάλτου, όταν τον δάγκωσε φίδι. Επίσης, ένας 16χρονος δαγκώθηκε από φίδι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου. Η ιατρός και το προσωπικό που βρίσκονταν εκεί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες επί περίπου μία ώρα προκειμένου να τον σώσουν χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Η σορός του 41χρονου θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 21χρονος νεκρός σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (2/8), με έναν 21χρονο να πεθαίνει σε φοβερό τροχαίο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Grtimes.gr, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, στο 17ο χλμ της Περιφερειακής Οδού, στο ύψος των «Κωνσταντινοπολίτικων», προσέκρουσε σε κράσπεδο και στο ανάχωμα και στη συνέπεια ανατράπηκε, ενώ και στην Κρήτη έχασε τη ζωή του επιβάτης μοτοσικλέτας.

Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ και συγκεκριμένα στη 01:40 στις 2/8/2020.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share