Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Νεκρός επιβάτης μοτοσικλέτας σε τραγικό τροχαίο

Τραγωδία στο νησί

31 Ιουλίου 2020 20:44
Σοκ στην Κρήτη: Νεκρός επιβάτης μοτοσικλέτας σε τραγικό τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός σε τραγικό τροχαίο βρέθηκε επιβάτης μοτοσικλέτας στην Κρήτη, με το όχημα να ξεφεύγει και να χτυπά σε κολώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες συνθήκες η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα στην περιοχή της Παχειάς Άμμου.

Ο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ο δεύτερος τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ σε έτερο τροχαίο υπήρξαν πέντε τραυματίες.

Πηγή: Cretalive.gr

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία πατέρα και κόρης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Συγκλονισμένοι οι πιστοί και οι ιερείς του ιερού ναού Παναγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα, από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν στην άσφαλτο ο συνεφημέριος τους, πατήρ Εμμανουήλ Τρεπέτης και η 46χρονη κόρη του, σε τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ιερέα και της κόρης του σκόρπισε την θλίψη σε όλη τη ενορία της Αγίας Βαρβάρας που μόνο τα καλύτερα έχει να θυμάται από την προσωπικότητα και το πολυετές έργο του.

Για τον λόγο αυτό η ενορία μέσα από την σελίδα που διατηρεί στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει και να καλέσει τους πιστούς στο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί:

“Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πατήρ Εμμανουήλ Τρεπέτης

Πενθεί σήμερα η ενορία μας ύστερα από την τραγική είδηση του αιφνιδίου θανάτου του αγαπητού μας συνεφημερίου π.Εμμανουήλ Τρεπέτη και της θυγατρός του ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Προσευχόμαστε όπως ο Κύριος κατατάξει αυτούς εν σκηναίς δικαίων και αγίων.

Αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως των ψυχών τους”.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τροχαίο σημειώθηκε στις 08:45 το πρωί της Τρίτης (28.07.2020) κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος ιερέας και στο οποίο βρισκόταν και η 46χρονη κόρη του, ανατράπηκε και αφού αναποδογύρισε, σκότωσε ακαριαία τον άτυχο άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Το ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και ο 20χρονος γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης. Χρειάστηκε μάλιστα να τον απεγκλωβίσει η πυροσβεστική από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του.

Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη και το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα διόδια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share