Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρικτό τροχαίο στη Κρήτη - Σοκάρουν οι εικόνες (Video)

Πέντε τραυματίες

31 Ιουλίου 2020 09:22
Φρικτό τροχαίο στη Κρήτη - Σοκάρουν οι εικόνες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρουν οι εικόνες από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στην Κρήτη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες των οχημάτων. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Ηλεία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ατύχημα έγινε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με άλλο. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης πέντε άτομα νεαρής ηλικίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Από αυτούς οι τρεις, δύο γυναίκες κι ένας άνδρας χρειάστηκε να παραμείνουν για νοσηλεία.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρές 2 αδελφές σε τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/07) στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Όχημα συγκρούστηκε με δίκυκλο, στο οποίο επέβαιναν δυο αδερφές ηλικίας 55 και 61 ετών.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου και κατέληξαν, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στη Μύκονο με θύμα μια 18χρονη κοπέλα!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα: «Χθες (25 Ιουλίου 2020) και ώρα 19.20 περίπου στην Χανιώτη Χαλκιδικής, δίκυκλη μοτοσικλέτα που επέβαιναν 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 55 και 61 ετών, συγκρούστηκε με Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να διακομισθούν οι 2 γυναίκες στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και η 61χρονη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών».

Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Μία νεκρή και δύο σοβαρά τραυματίες (photo)

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος του Καλαμιού στα Χανιά, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση. Επίσης, είχαμε ακόμα μία τραγωδία με πέντε παιδιά ηλικίας 3 ως 14 ετών από την ίδια οικογένεια, να χάνουν τις ζωές τους σε τροχαίο.

Από την σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, η οποία έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά δύο ακόμα άτομα, ενώ στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, αφού χρειάστηκε απεγκλωβισμός από τα αυτοκίνητα που συνεθλίβησαν, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του τοπικού μέσου zarpanews.gr.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στο περιστατικό βρέθηκε και αρμόδιο κλιμάκιο της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας (η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα) και έπειτα την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share