Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Πόρτο Ράφτη: Βρέθηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

Νέα τραγωδία στις θάλασσες

2 Αυγούστου 2020 09:19
Θρίλερ στο Πόρτο Ράφτη: Βρέθηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ υπήρξε στο Πόρτο Ράφτη, αφού τα ξημερώματα της Κυριακής (2/8) βρέθηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος αναζητείτο τις τελευταίες ημέρες.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, ξεκίνησαν έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή από δύο περιπολικά σκάφη, δύο ιδιωτικά σκάφη, καθώς και ἐνα περιπολικό και δύο οχήματα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαρκόπουλου από ξηράς, ενώ στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού και ιδιώτης δύτης, ενώ και γυναίκα βρέθηκε πρόσφατα στο ίδιο μέρος νεκρή.

Ο 35χρονος, όπως αναφέρεται στο Lawandorder.gr, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μαρκοπούλου. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής.

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη!

Νεκρή εντοπίστηκε από ιδιωτικό μέσο και ανασύρθηκε από πλοίο του Λιμενικού Σώματος η 75χρονη λουόμενη που αγνοούνταν στο στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Για τον εντοπισμό της νωρίτερα πραγματοποιούσαν έρευνες σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο περιπολικά οχήματα, δύο ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτης δύτης.

Βούλιαξε από τον κόσμο το Πόρτο Ράφτη - Γεμάτες οι παραλίες (Video)

Δεν άντεξαν τον καύσωνα και την ανυπόφορη ζέστη, η οποία ήταν και μια καλή δικαιολογία για πολλούς ώστε να ξεχυθούν στις παραλίες στο Πόρτο Ράφτη.

Οι εικόνες με τον κόσμο ο ένας πάνω στον άλλο θυμίζουν τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού, και φαίνεται ο κίνδυνος του κορωνοϊού να μην απασχολεί κανέναν πλέον. Να σημειώσουμε ότι αύριο αναμένεται να ανοίξουν και οι οργανωμένες παραλίες, που σημαίνει ότι ακόμα περισσότεροι θα τρέξουν για να απολαύσουν τον ήλιο από την ξαπλώστρα τους, αλλά και την δροσιά της θάλασσας.

Παρά τις συστάσεις του Νίκου Χαρδαλιά, κανένας δεν φαίνεται να τηρεί τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας. Κυριολεκτικά ο ένας βρίσκεται πάνω στον άλλο, και πάρκινγκ ούτε για δείγμα. Μάλλον η διασκέδαση μπαίνει πάνω από την υγεία για τους περισσότερους!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Πνίγεται από κόσμο το Πόρτο Ράφτη

Posted by AthensMagazine.gr on Friday, May 15, 2020

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share