Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Νεκρός ανασύρθηκε 20χρονος από τη θάλασσα

Ερευνώνται τα αίτια

14 Ιουνίου 2020 15:34
Εύβοια: Νεκρός ανασύρθηκε 20χρονος από τη θάλασσα

Ένας 20χρονος λουόμενος στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα. Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του θανάτου ερευνώνται, ενώ νωρίτερα ένας κρατούμενος στη Γαδά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Θρήνος: Πέθανε ο 30χρονος τεχνικός που τραυματίστηκε από πτώση ασανσέρ στο Παγκράτι

Έχασε την μάχη με τη ζωή ο 30χρονος τεχνικός ασανσέρ που είχε καταπλακωθεί από την καμπίνα του ανελκυστήρα σε πολυκατοικία στο Παγκράτι πριν από περίπου 15 ημέρες.

Ο 30χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή και νοσηλευόταν διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη στον Ερυθρό, αλλά τελικά πέθανε την Πέμπτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε στις 25 Μαΐου, σε πολυκατοικία της οδού Λαέρτου στο Παγκράτι, όταν την ώρα που έκανε εργασίες συντήρησης στο ασανσέρ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η καμπίνα του ασανσέρ που βρισκόταν στον 5ο όροφο, έκανε ελεύθερη πτώση και τον καταπλάκωσε.

"Είδα ότι το παιδί ανέπνεε, αλλά...": Σοκάρει μαρτυρία για την υπόθεση με την πτώση ασανσέρ

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύεται ο 30χρονος τεχνικός του ασανσέρ μετά το φρικτό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης σε πολυκατοικία στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ασανσέρ καταπλάκωσε το νεαρό άνδρα ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Μάλιστα, μετά το ατύχημα υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο οποίο συμμετείχαν όλες οι χειρουργικές ειδικότητες.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1;

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Είδα την καμπίνα σταματημένη στο ενδιάμεσο του ισογείου και μια σκάλα διαλυμένη. Είδα ότι το παιδί ανέπνεε αλλά έβγαζε ένα βρόγχο». «Είχε και ένα τροχό μαζί του με μπαλαντέζα, που σημαίνει ότι έκανε κάποια εργασία», συνέχισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Κουκέλης ο οποίος διαμένει στην περιοχή.

«Το ασανσέρ σταμάτησε μόλις ένα μέτρο από το έδαφος και αυτό ίσως τον έσωσε και δεν τον αποτελείωσε», κατέληξε.

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share