Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΓΑΔΑ: Αυτοκτόνησε 35χρονος κρατούμενος

Είχε συλληφθεί την Παρασκευή

14 Ιουνίου 2020 15:26
ΓΑΔΑ: Αυτοκτόνησε 35χρονος κρατούμενος

Αυτοκτόνησε σήμερα, στις 13:20, 35χρονος Έλληνας κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο οποίος είχε συλληφθεί την Παρασκευή για υπόθεση ναρκωτικών και όπλων και επρόκειτο να μεταχθεί την Τρίτη στο Ανακριτή.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της υπόθεσης πρόκειται για αυτοχειρία και βρέθηκε απαγχονισμένος. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση, ενώ ακόμα μια αυτοκτονία έγινε εχθές στη Λαμία, όταν ένας πυροσβέστης έκοψε την καρωτίδα του.

33χρονη Playmate αυτοκτόνησε με περίστροφο στο στόμα

Νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για την αυτοκτονία της πρώην Playmate. Σύμφωνα με την αυτοψία που παρουσίασε το TMZ, έβαλε το όπλο στο στόμα και αυτοπυροβολήθηκε.

Στις 20 Απριλίου είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Όστιν του Τέξας, με τραύμα στο κεφάλι η Ashley Mattingly. Η 33χρονη πρώην Playmate του Playboy που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, διαπιστώθηκε ότι είχε δώσει τέλος στη ζωή της η ίδια.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις μάλιστα αποκάλυψαν ότι πριν την αυτοκτονία της, είχε κάνει χρήση ηρεμιστικών χαπιών. Μετά τον θάνατό της, η οικογένειά της αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με το αλκοόλ ενώ είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της Lane Garrison, ηθοποιό της σειράς «Prison Break».

Δύο μέρες πριν, η 33χρονη είχε αναρτήσει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόταν σε νοσοκομειακό κρεβάτι να λέει: «Είμαι άρρωστη από το αλκοόλ».

Σοκ: Αυτοκτόνησε πασίγνωστη σεναριογράφος (photo-video)

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο θάνατος της Jas Waters, σεναριογράφου της δημοφιλούς σειράς «This Is Us». Η Jas πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών στο Λος Άντζελες, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κρεμάστηκε, βάζοντας η ίδια τέλος στη ζωή της. Ακόμη ένα σοκ στην showbiz και στο Χόλιγουντ μετά την είδηση του θανάτου διάσημου ηθοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν προσπάθησε να δολοφονήσει την σύντροφό του.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή την Τετάρτη, όταν οι υπόλοιποι σεναριογράφοι της σειράς μοιράστηκαν ένα στο Twitter: «Ολόκληρη η οικογένεια του This Is Us είναι συντετριμμένη με την είδηση πως η Jas Waters πέθανε. Στον χρόνο που περάσαμε μαζί, η Jas άφησε το σημάδι της σε όλους εμάς. Ήταν μια λαμπρή αφηγητής και μια δύναμη της φύσης. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ήταν μία από εμάς».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share