Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκτόνησε πρώην "λαγουδάκι" playmate

Μόλις 33 ετών

21 Απριλίου 2020 21:10
Αυτοκτόνησε πρώην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία πρώην playmate αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της και έτσι αυτοκτόνησε σε ηλικία 33 ετών, μετά από κακοποίηση που δεχόταν από τον σύντροφό της εδώ και χρόνια.

Ο λόγος για την Άσλει Μάτιγκλι που έζησε την «σκοτεινή» πλευρά του μόντελινγκ καθώς τα τελευταία δυο χρόνια έδινε την δική της μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, έναν κόσμο στον οποίο μυήθηκε, σύμφωνα με την οικογένειά της, κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Παράλληλα, η πρώην playmate, ζούσε το δικό της γολγοθά μιας και ο σύντροφός της, συνήθιζε να την κακοποιεί και γι' αυτό, βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη μαζί του, σε μια δύσκολη περίοδο που πολλοί "παραδίδονται" στον κορωνοϊό, όπως και αυτή η νοσοκόμα που δεν άντεξε τον φόρτο.

Την 33χρονη γυναίκα βρήκε αναίσθητη μέσα στο σπίτι της ένας φίλος της και κάλεσε άμεσα την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο. Όμως ήταν ήδη πολύ αργά και με την μεταφορά της στο νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πίσω της, άφησε ένα σημείωμα, μέσα από το οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή της, με την αστυνομία ωστόσο να μη δίνει τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 15χρονος λόγω του κορωνοϊού - Ανατριχιάζει η μητέρα του

Αυτοκτόνησε ένας 15χρονος στη Βρετανία λόγω του κορωνοϊού καθώς σύμφωνα με τη μητέρα του ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο στη διάρκεια του lockdown, με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο και την Κυβέρνηση να προχωρά σε νέα έκτακτη ενημέρωση.

Ο 15χρονος Κίαν Σάουθγουέι, είπε στη μητέρα του πως ήθελε «να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα». Πέντε ημέρες αργότερα, ο Κίαν βρέθηκε νεκρός, αφήνοντας πίσω του συντετριμμένη την οικογένειά του.

Η 40χρονη μητέρα του απευθύνει έκκληση στους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους στη διάρκεια της κρίσης με τον κορωνοϊό. «Ήταν τόσο αναπάντεχο, είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Έχουμε παγώσει. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως ο Κιαν δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε κατάθλιψη. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως συμβαίνει πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως κυριολεκτικά ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο λόγω του ιού. «Ο Κίαν αγαπούσε τη ζωή. Έλεγε πως δεν μπορούσε να περιμένει να περάσουν όλα και πως ήθελε να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα.

«Ήταν πολύ κοινωνικός. Ήταν και λίγο ντροπαλός αλλά και πολύ ευγενικός. Σκεφτόταν όσους αγαπούσε, ήταν καταπληκτικός. Δεν το περιμέναμε αυτό, συνεχώς μιλάμε κι ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλήσουν, δεν κρύβουμε τίποτα. Ο Κίαν ήξερε πως είναι οκ να μην είναι κάποιος καλά και δεν μίλησε. Δεν θα μάθουμε ποτέ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share