Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Εξαφάνιση ηλικιωμένης!

Ώρες αγωνίας!

28 Νοεμβρίου 2019 10:48
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Εξαφάνιση ηλικιωμένης!

Τα ίχνη της 84χρονης Ευγενίας Καλογιαννάκη χάθηκαν εχθές το μεσημέρι στη Βαγονιά του Ηρακλείου Κρήτης.

Σοκ στην Φθιώτιδα! Αγνοείται 75χρονος ψαράς!

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη βρισκόταν μαζί με τον γιο της όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη της.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε σήμερα στο ΑΤ Φαιστού με τι έρευνες για τον εντοπισμό της να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Θρίλερ πίσω από την τραγωδία στην Κατερίνη: Η μυστηριώδης ανάρτηση σε ρωσική ιστοσελίδα! (Video)

Θρίλερ πίσω από την τραγωδία στην Κατερίνη! Λίγα 24ωρα μετά το θάνατο της 17χρονης με τη μητέρας της έγινε μία μυστηριώδης ανάρτηση σε ρωσική ιστοσελίδα!

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αυτός είναι ο λόγος που η μάνα πήρε μαζί της στον θάνατο την 17χρονη κόρη της!

Οι γείτονες μιλούν για τα τραγικά πρόσωπα της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο:

Συντετριμμένος ο πατέρας από την τραγωδία στην Κατερίνη: «Δεν υπάρχουν πια...» (photo-video)

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη που μαζί με τη μητέρα της βρήκαν τραγικό τέλος.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Οι πρώτες εικόνες όπου βρέθηκαν νεκρές η 17χρονη με την μητέρα της! (Video)

Σε σπαρακτικό του μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από τον Βύρωνα!

Εντοπίστηκε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, η 15χρονη Ηλέκτρα-Μιχαέλα, που είχε εξαφανιστεί στον Βύρωνα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Θρίλερ με τον Τάκη Κολλιαδέλη: Γιατί κανείς πλέον δεν αναζητά τον φαντάρο που εξαφανίστηκε πριν 1,5 χρόνια;

“Η περιπέτεια της Ηλέκτρας-Μιχαέλας Π., 15 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν“, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. «To Χαμόγελο» θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Εύβοια: Eντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες που αγνοούνταν!

Εντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες οι οποίες εξαφανίστηκαν στην περιοχή Βρομονέρα της Εύβοιας. Άνοιξε η γη και την κατάπιε: Μυστήριο στην Νικολούλη με την εξαφάνιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviavima.com.gr, εντοπίστηκαν στο χωριό Μετόχι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά ταλαιπωρημένες από την περιπέτειά τους. Κρήτη: Εξαφανίστηκε 18χρονη μητέρα ενός παιδιού!

Οι έρευνες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και της ομάδας διάσωσης Sar 312 για τις δύο αδερφές ήταν σε εξέλιξη από αργά το απόγευμα της Κυριακής, όταν πήγαν να μαζέψουν μανιτάρια.

Οι συγγενείς των δύο γυναικών ηλικίας 60 και 62 ετών ανησύχησαν, καθώς βράδιαζε και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις Αρχές.

Κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το σημείο, όπου οι δύο γυναίκες είχαν αφήσει το αυτοκίνητο τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τις ίδιες.

Υπόθεση μικρού Μπεν! Έξαλλη η μητέρα του: «Θα έπρεπε να ντρέπονται..»

Επίθεση στην ελληνική αστυνομία εξαπολύει με συνέντευξή της σε βρετανική εφημερίδα η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ δηλώνοντας ότι η ΕΛΑΣ «θα έπρεπε να ντρέπεται» γιατί δεν βοηθάει να εξιχνιαστεί η εξαφάνιση του μικρού αγοριου το καλοκαίρι του 1991 στην Κω!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις με τον μικρό Μπεν: "Σταμάτησε η καρδιά" της μητέρας του όταν είδε αυτές τις εικόνες!

Στην ίδια συνέντευξη η Κέρι Νίνταμ κατηγορεί την αστυνοομία ότι «αγνόησε» φάκελο που της παραδόθηκε από τη βρετανική αστυνομία η οποία εκτιμά ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημε με εκσκαφέα και το κορμί του ετάφη σε κρυφή τοποθεσία.

«Θα έπρεπε να οργανώνω ένα πάρτι για τον Μπεν που θα έκλεινε τα 30. Αντίθετα ανάβω ένα κερί στη μνήμη του. Ντρέπομαι για την ελληνική αστυνομία. Δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε έντιμος άνθρωπος θα ήθελε να βρεθεί ο γιος μου και να κλείσει η υπόθεση» δηλώνει η Κέρι Νίνταμ.

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο έρευνες στην Κω, η πρώτη το 2012 όταν ερευνήθηκε ένα κομμάτι γης στην αγροτική περιοχή στην οποία εθεάθη για τελευταία φορά ο Μπεν, και η δεύτερη το 2016 σε έναν άλλο χώρο της ίδιας περιοχής.

Μετά τις εκτεταμένες έρευνες του 2016 εντοπίστηκαν ένα μικρό αυτοκίνητο και ένα κομμάτι από σανδάλι που πιστεύεται ότι ήταν του μικρού αγοριού.

«Η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ παρέδωσε στον νέο εισαγγελέα στην Κω έναν φάκελο. Δεν έχουμε ακούσει, όμως, τίποτα. Δεν έχουμε ούτε έναν τάφο να επισκεφτούμε. Είναι άδικο» δηλώνει η 46χρονη μητέρα του Μπεν.

Σύμφωνα με τη Mirror η βρετανική αστυνομία όντως παρέδωσε έναν φάκελο και περιμένει για μια νέα συνάντηση με τον εισαγγελέα του νησιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share