Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

3χρονο αγοράκι ξέχασαν μέσα σε σχολικό παιδικού σταθμού! Οι συνοδοί και ο οδηγός συνελήφθησαν!

Η είδηση έχει προκαλέσει αντιδράσεις!

30 Οκτωβρίου 2019 16:38
3χρονο αγοράκι ξέχασαν μέσα σε σχολικό παιδικού σταθμού! Οι συνοδοί και ο οδηγός συνελήφθησαν!

Αντιδράσεις και οργή προκαλεί η είδηση για το 3χρονο αγοράκι που ξέχασαν μέσα σε σχολικό παιδικού σταθμού! Μετά από αυτό που έγινε ο οδηγός και οι συνοδοί συνελήφθησαν! Το παιδί έμεινε 3 ώρες κλεισμένο στο σχολικό!

Την απουσία του παιδιού διαπίστωσε η δασκάλα, η οποία κάλεσε τη μητέρα του μικρού αγοριού να την ρωτήσει αν θα απουσιάσει και εκείνη απάντησε πως το παιδί το είχε παραλάβει το σχολικό. Το 7χρονο αγοράκι που έσωσε 1400 σκυλιά και ανακηρύχτηκε το “Παιδί της Χρονιάς”

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η αναζήτηση του μικρού, ο οποίος τελικά είχε αποκοιμηθεί μέσα στο σχολικό. Προφανώς το 3χρονο παιδί όταν επιβιβάστηκε στο σχολικό, αποκοιμήθηκε.

Σχολικό αγόρι

Οι δύο συνοδοί, αλλά και ο οδηγός κατά την αποβίβαση των παιδιών στο σχολείο δεν διαπίστωσαν πως το παιδί απουσίαζε, με αποτέλεσμα να το κλειδώσουν μέσα στο σχολικό και το παιδί να μείνει εκεί για 3 ώρες! Τελικά το παιδί εντοπίστηκε, ενώ ο οδηγός και οι δύο συνοδοί συνελήφθησαν και πέρασαν αυτόφωρο.

Όταν ήταν 2 χρονών ο παππούς του τον έκλεισε σε ορφανοτροφείο! 48 χρόνια μετά, συνέβη κάτι απίστευτο!

Ορφανοτροφείο παιδί πατέρας

Όταν ήταν 2 χρονών ο παππούς του τον έκλεισε σε ορφανοτροφείο! 48 χρόνια μετά, συνέβη κάτι απίστευτο!

Η ιστορία που ακολουθεί πιο κάτω, θα σας συγκλονίσει. Μια ακόμα αληθινή ιστορία: Χρεοκοπημένη μητέρα πήδηξε από γέφυρα κρατώντας τον 10χρονο γιο της στην αγκαλιά της!

Σε ηλικία 2 ετών, ο Κίρκ υιοθετήθηκε από ορφανοτροφείο του Βιετνάμ.

Μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι οι βιολογικοί του γονείς πέθαναν στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Για 48 χρόνια, ο Κίρκ δεν είχε ιδέα ότι η βιολογική του μητέρα ήταν ακόμα ζωντανή. Η Θανκά , σε ηλικία 17 ετών έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Ο πατέρας της αποδοκίμασε την εγκυμοσύνη της: όχι μόνο δεν παντρεύτηκε, αλλά ο πατέρας του παιδιού ήταν Αμερικανός. Για εκείνον, αυτό ήταν απαράδεκτο γεγονός.

Αμέσως μετά τη γέννηση του εγγονού του, ο πατέρας της Θανκά τον πήρε μακριά της. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ένας Αμερικανός στρατιώτης, μεταφέρθηκε σε άλλη στρατιωτική βάση και δεν έμαθε ποτέ για την εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι εντέλει έχασε κάθε επαφή.

Η Θανκάι πέρασε σχεδόν πέντε δεκαετίες ελπίζοντας να επανενωθεί με τον γιο της. Το 2015, έκανε εγγραφή σε μια ιστοσελίδα με βάση δεδομένων DNA με την ελπίδα ο γιος της να κάνει το ίδιο.

Στο μεταξύ, ο Kirk -τώρα παντρεμένος με παιδιά- ένιωθε απρόθυμος να κάνει μια διαδικτυακή έρευνα. Αλλά η σύζυγός του τον έπεισε να το δοκιμάσει.

Μέσα σε μερικές μέρες αφού υπέβαλλε το DNA του, ο Κίρκ έλαβε ένα email από μια γυναίκα που του ζητούσε να την καλέσει.

Αρχικά πίστευε ότι η γυναίκα έκανε λάθος.

Παρακολουθήστε πιο κάτω στο βίντεο, το συγκινητικό ρεπορτάζ που έκανε αφιέρωμα στην επανένωση μητέρας και γιου σχεδόν μετά από 50 χρόνια…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share