Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Εξελίξεις με τον μικρό Μπεν: "Σταμάτησε η καρδιά" της μητέρας του όταν είδε αυτές τις εικόνες!

Ανατριχιαστικό!

4 Απριλίου 2019 13:44
Εξελίξεις με τον μικρό Μπεν:

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε πριν από 28 χρόνια από την Κω σε ηλικία 2 ετών και η μητέρα του Κέρι Νίνταμ ακόμα ελπίζει σε ένα θαύμα. "Ζει στην Κω, τον φωνάζουν Ανδρέα και τον..." - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν! Όλο το ρεπορτάζ

Πρόσφατα, η Κέρι Νίνταμ έπαθε μεγάλο σοκ όταν αντίκρισε δυο φωτογραφίες. Η μια ήταν του Μπεν και η άλλη της εγγονής της Ορόρα. Όπως είπε, βάζοντας τις δυο φωτογραφίες δίπλα – δίπλα η καρδιά της σταμάτησε αφού η ομοιότητα ανάμεσα στον Μπεν και στην Ορόρα είναι εκπληκτική!

Ο Μπεν θα γινόταν φέτος 30 ετών και εξαφανίστηκε πριν από 28 χρόνια, στις 24 Ιουλίου του 1991 από την Κω. Η μητέρα του μικρού Μπεν όπως τον αποκαλούν τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο έγινε γιαγιά από την κόρη της Λιάνα. Την φωτογραφία της μικρής την είχε ανεβάσει η κόρη της στο Facebook την ημέρα της Μητέρας. Ανατριχιαστικές δηλώσεις από τον Μπάρκα: «Η μάνα του μικρού Μπεν θα έπρεπε να ντρέπεται...»

Εξελίξεις με τον μικρό Μπεν

Εξελίξεις με τον μικρό Μπεν

Τότε την χτύπησε κεραυνός! Άρχισε να ψάχνει στα άλμπουμ με τις φωτογραφίες. Έτσι, βρήκε μια του χαμένου παιδιού της που τραβήχτηκε σχεδόν 3 δεκαετίες πριν και την αντιπαρέβαλε με της εγγονής της και έπαθε σοκ. Σκέφτηκε μάλιστα ότι ήταν σα να της έλεγε ο Μπεν: «κοίτα μαμά είμαι ακόμα εδώ μέσα από την Ορόρα»!

Όπως λέει δεν μοιάζουν μόνο οπτικά με τον Μπεν αλλά και στις κινήσεις τους. Η Κέρι Νίνταμ 46 ετών σήμερα έχει γίνει γιαγιά δυο φορές από την κόρη της Λιάνα. έχει δυο εγγονές την πεντάχρονη Ερμιόνη και την 14 μηνών Ορόρα.

«Όταν είμαι με την μικρή Ορόρα δεν μπορώ να σταματάω να την κοιτάω. Παρότι ο Μπεν ήταν ξανθός και η Ορόρα είναι κοκκινομάλα είναι αυτά τα μάτια…».

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ που ερευνούσε την εξαφάνιση του μικρού Μπεν εκτιμά ότι σκοτώθηκε όταν τον παρέσυρε εκσκαφέας στο νησί της Κω.

πηγή: Mirror.co.uk

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share