Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Εξαφανίστηκε 18χρονη μητέρα ενός παιδιού!

Η αγωνία κορυφώνεται!

1 Νοεμβρίου 2019 17:56
Κρήτη: Εξαφανίστηκε 18χρονη μητέρα ενός παιδιού!

Αγωνία επικρατεί στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας στην Μεσσαρά Κρήτης για την τύχη μιας 18χρονης κοπέλας που μάλιστα είναι και μητέρα ενός βρέφους, μετά την εξαφάνιση της!

Δείτε επίσης: Κρήτη: Καταλοσθίσεις και τροχαία ατυχήματα από την κακοκαιρία!

Η κοπέλα, η οποία έχει καταγωγή από την Αλβανία, έφυγε από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής λέγοντας στους συγγενείς της πως θα πάει στο ψιλικατζίδικο και θα επιστρέψει αμέσως, ωστόσο δεν γύρισε ποτέ στην οικογένειά της.

Οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνιση της στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου Μονοφατσίου με την Αστυνομία να διερευνά την υπόθεση.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα ρούχα κι ένα μαύρο μπουφάν, ενώ κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι. Το κινητό της τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι της, ενώ δεν υπάρχει κανείς μάρτυρας που να την είδε να κυκλοφορεί στον δρόμο.

Η 18χρονη έχει ένα μωράκι μόλις 11 μηνών, ενώ ο σύζυγός της βρίσκεται στο Πακιστάν και έχει ειδοποιηθεί για την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Η αγωνία της οικογένειάς της κορυφώνεται όσο περνούν οι μέρες και δεν έχουν κάποιο νέο της, καθώς το μωρό της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται τη φροντίδα της μαμάς του.

Οι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Υπόθεση μικρού Μπεν! Έξαλλη η μητέρα του: «Θα έπρεπε να ντρέπονται..»

Επίθεση στην ελληνική αστυνομία εξαπολύει με συνέντευξή της σε βρετανική εφημερίδα η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ δηλώνοντας ότι η ΕΛΑΣ «θα έπρεπε να ντρέπεται» γιατί δεν βοηθάει να εξιχνιαστεί η εξαφάνιση του μικρού αγοριου το καλοκαίρι του 1991 στην Κω!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις με τον μικρό Μπεν: "Σταμάτησε η καρδιά" της μητέρας του όταν είδε αυτές τις εικόνες!

Στην ίδια συνέντευξη η Κέρι Νίνταμ κατηγορεί την αστυνοομία ότι «αγνόησε» φάκελο που της παραδόθηκε από τη βρετανική αστυνομία η οποία εκτιμά ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημε με εκσκαφέα και το κορμί του ετάφη σε κρυφή τοποθεσία.

«Θα έπρεπε να οργανώνω ένα πάρτι για τον Μπεν που θα έκλεινε τα 30. Αντίθετα ανάβω ένα κερί στη μνήμη του. Ντρέπομαι για την ελληνική αστυνομία. Δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε έντιμος άνθρωπος θα ήθελε να βρεθεί ο γιος μου και να κλείσει η υπόθεση» δηλώνει η Κέρι Νίνταμ.

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο έρευνες στην Κω, η πρώτη το 2012 όταν ερευνήθηκε ένα κομμάτι γης στην αγροτική περιοχή στην οποία εθεάθη για τελευταία φορά ο Μπεν, και η δεύτερη το 2016 σε έναν άλλο χώρο της ίδιας περιοχής.

Μετά τις εκτεταμένες έρευνες του 2016 εντοπίστηκαν ένα μικρό αυτοκίνητο και ένα κομμάτι από σανδάλι που πιστεύεται ότι ήταν του μικρού αγοριού.

«Η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ παρέδωσε στον νέο εισαγγελέα στην Κω έναν φάκελο. Δεν έχουμε ακούσει, όμως, τίποτα. Δεν έχουμε ούτε έναν τάφο να επισκεφτούμε. Είναι άδικο» δηλώνει η 46χρονη μητέρα του Μπεν.

Σύμφωνα με τη Mirror η βρετανική αστυνομία όντως παρέδωσε έναν φάκελο και περιμένει για μια νέα συνάντηση με τον εισαγγελέα του νησιού.

3χρονο αγοράκι ξέχασαν μέσα σε σχολικό παιδικού σταθμού! Οι συνοδοί και ο οδηγός συνελήφθησαν!

Αντιδράσεις και οργή προκαλεί η είδηση για το 3χρονο αγοράκι που ξέχασαν μέσα σε σχολικό παιδικού σταθμού! Μετά από αυτό που έγινε ο οδηγός και οι συνοδοί συνελήφθησαν! Το παιδί έμεινε 3 ώρες κλεισμένο στο σχολικό!

Την απουσία του παιδιού διαπίστωσε η δασκάλα, η οποία κάλεσε τη μητέρα του μικρού αγοριού να την ρωτήσει αν θα απουσιάσει και εκείνη απάντησε πως το παιδί το είχε παραλάβει το σχολικό. Το 7χρονο αγοράκι που έσωσε 1400 σκυλιά και ανακηρύχτηκε το “Παιδί της Χρονιάς”

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η αναζήτηση του μικρού, ο οποίος τελικά είχε αποκοιμηθεί μέσα στο σχολικό. Προφανώς το 3χρονο παιδί όταν επιβιβάστηκε στο σχολικό, αποκοιμήθηκε.

Οι δύο συνοδοί, αλλά και ο οδηγός κατά την αποβίβαση των παιδιών στο σχολείο δεν διαπίστωσαν πως το παιδί απουσίαζε, με αποτέλεσμα να το κλειδώσουν μέσα στο σχολικό και το παιδί να μείνει εκεί για 3 ώρες! Τελικά το παιδί εντοπίστηκε, ενώ ο οδηγός και οι δύο συνοδοί συνελήφθησαν και πέρασαν αυτόφωρο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share