Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν δύο μαθητές!

Σοκ!

11 Νοεμβρίου 2019 12:12
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν δύο μαθητές!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Βέροια, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ενώ λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία, αφού κινδύνεψαν δύο μαθητές που διέσχιζαν τον δρόμο για να πάνε στο σχολείο τους.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάβαση επί της οδού Σταδίου μπροστά από τα κοιμητήρια της Βέροιας (λίγα μέτρα πάνω από το γήπεδο), σχολική τροχονόμος σταμάτησε την κυκλοφορία για να περάσουν 2 μαθητές με την μητέρα τους.

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος άνδρας ύστερα από τροχαίο!

Ενώ ήταν σταματημένη η κυκλοφορία και το γκρι αυτοκίνητο των φωτογραφιών περίμενε να περάσουν τα παιδιά, ένα άλλο όχημα (το κόκκινο) επιχείρησε να προσπεράσει το όχημα και την τελευταία στιγμή αντιλήφθηκε πως στην διάβαση πεζών ήταν τα παιδιά που διέσχιζαν τον δρόμο. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τα χειρότερα, χτύπησε πλαγίως το σταματημένο στη διάβαση όχημα και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε όχημα σταματημένο λίγα μέτρα παραπάνω.

Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο!

Ευτυχώς, τα παιδιά δεν έπαθαν το παραμικρό, παρά μόνο τρόμαξαν και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ηρεμήσουν και να πάνε κανονικά στην τάξη. Μεγαλύτερο σοκ υπέστησαν η μητέρα των μαθητών και η σχολική τροχονόμος που ήταν στο σημείο, οι οποίες αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα του περιστατικού και τον "άγιο" που είχαν.

Στο σημείο βρέθηκε αρχικά ένας δικυκλιστής της Τροχαίας Βέροιας και στη συνέχεια περιπολικό του ίδιου τμήματος, οι οποίοι επιλήφθηκαν του περιστατικού και διενεργούν προανάκριση.

Τροχαίο στην Ελασσόνα: Ντελιβεράς έπεσε πάνω σε μαθήτριες!

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, λίγο έξω από τα Γυμνάσια Ελασσόνας. Οι μαθητές βρίσκονταν πάνω στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο τους, και τότε ένα αυτοκίνητο, που διερχόταν από στενό συγκρούστηκε με μηχανάκι, που περνούσε από εκείνο το σημείο!

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Αττική Οδό! Αναποδογύρισε νταλίκα!

Από την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του δικύκλου έπεσε πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσει, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος. Από την μοιραία πτώση στο έδαφος, τραυματίστηκε μονάχα στον αστράγαλο, και σωτήριο απεδείχθει το κράνος!

Σε ότι αφορά τις μαθήτριες, η μια χτύπησε σοβαρά στο πόδι, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι γονείς των παιδιών, ενώ στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τα παιδιά αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη μαθήτρια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για το σπασμένο πόδι της, όπου και πραγματοποιήθηκε πολύωρη επέμβαση, ενώ ο οδηγός από το μηχανάκι νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο ίδιο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συντάσσει τη δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη!

Στο Άργος ντελιβεράς τραυματίστηκε ύστερα από τροχαίο με ΙΧ!

Ένα ακόμα τροχαίο έγινε στο Άργος με έναν ντελιβερά να έχει τραυματιστεί από την σύγκρουση! Ανείπωτη τραγωδία στο Άργος: Νεκρή η μητέρα σε τροχαίο! Στο νοσοκομείο το παιδί της!

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το τμήμα Τροχαίας Άργους.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του δίκυκλου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Άργους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ArgolikesEidhseis, το μηχανάκι που οδηγούσε ο διανομέας συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, στη γέφυρα του Ξεριά, στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ.

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Αττική Οδό! Αναποδογύρισε νταλίκα!

Στην Αττική Οδό έγινε σοβαρό τροχαίο αφού αναποδογύρισε νταλίκα μέσα σε χωράφι! Από το ατύχημα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ στο σημείο βρέθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής. Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε νταλίκα! (Video)

Σύμφωνα με τον ANT1, το ατύχημα σημειώθηκε στην Έξοδο 14 στο ύψος της Ανθούσας όταν οδηγός νταλίκας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και κατέληξε σε χωράφι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία στη Μουδανιών!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Μουδανιών στην Θεσσαλονίκη στο ύψος του αεροδρομίου! Από το τροχαίο προέκυψε ένας τραυματίας! Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία στο σημείο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής πέθανε από κακώσεις στο κεφάλι! Ποια είναι τα σενάρια; (Video)

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε άνθρωπο!

Ένας άνδρας περίπου 60 ετών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Συναγερμός: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία! (Video)

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 20.00, στην συμβολή των οδών Εγνατία και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Έπιασαν 55χρονο σε αυτοκίνητο με ανήλικο! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας επιχείρησε να περάσει το δρόμο από σημείο, όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε από Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share