Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο Άργος ντελιβεράς τραυματίστηκε ύστερα από τροχαίο με ΙΧ!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

7 Νοεμβρίου 2019 17:14
Στο Άργος ντελιβεράς τραυματίστηκε ύστερα από τροχαίο με ΙΧ!

Ένα ακόμα τροχαίο έγινε στο Άργος με έναν ντελιβερά να έχει τραυματιστεί από την σύγκρουση! Ανείπωτη τραγωδία στο Άργος: Νεκρή η μητέρα σε τροχαίο! Στο νοσοκομείο το παιδί της!

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το τμήμα Τροχαίας Άργους.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του δίκυκλου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Άργους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ArgolikesEidhseis, το μηχανάκι που οδηγούσε ο διανομέας συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, στη γέφυρα του Ξεριά, στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ.

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Αττική Οδό! Αναποδογύρισε νταλίκα!

Στην Αττική Οδό έγινε σοβαρό τροχαίο αφού αναποδογύρισε νταλίκα μέσα σε χωράφι! Από το ατύχημα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ στο σημείο βρέθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής. Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε νταλίκα! (Video)

Σύμφωνα με τον ANT1, το ατύχημα σημειώθηκε στην Έξοδο 14 στο ύψος της Ανθούσας όταν οδηγός νταλίκας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και κατέληξε σε χωράφι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία στη Μουδανιών!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Μουδανιών στην Θεσσαλονίκη στο ύψος του αεροδρομίου! Από το τροχαίο προέκυψε ένας τραυματίας! Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία στο σημείο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής πέθανε από κακώσεις στο κεφάλι! Ποια είναι τα σενάρια; (Video)

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε άνθρωπο!

Ένας άνδρας περίπου 60 ετών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Συναγερμός: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία! (Video)

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 20.00, στην συμβολή των οδών Εγνατία και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Έπιασαν 55χρονο σε αυτοκίνητο με ανήλικο! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας επιχείρησε να περάσει το δρόμο από σημείο, όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε από Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Τρομακτικό τροχαίο: Αυτοκίνητο διασχίζει διασταύρωση αφρενάριστο! 2 νεκροί, 12 τραυματίες! (Video)

Τρομακτικό τροχαίο έγινε στην Κίνα, όπου ένας 63χρονος οδηγός διέσχισε χωρίς να φρενάρει διασταύρωση στη Σανγκάη, με απολογισμό 2 νεκρούς και 12 τραυματίες! Τροχαίο στις Σέρρες: Νεκρός ο οδηγός που καρφώθηκε σε νταλίκα!

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα σε άλλο αυτοκίνητο φαίνεται το λευκό να περνάει τη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα πριν τελικά να συγκρουστεί με άλλα οχήματα. Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Οι αρχές εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος χωρίς, μέχρι στιγμής, να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 63χρονος να ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share