Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Τι ακριβώς συνέβη και καρφώθηκε στην στάση;

10 Νοεμβρίου 2019 18:38
Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Σοκ προκαλεί η είδηση για το τροχαίο που συνέβη στην παραλιακή! Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου! Οι περαστικοί αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο να δουν τι συνέβη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. 20.000.000 μέλισσες προκάλεσαν κομφούζιο στην εθνική οδό!

Την ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησαν η στάση του λεωφορείου που βρισκόταν στο σημείο, καθώς και τα κάγκελα του τραμ.

Λουτράκι: Αυτοκίνητο κατέστρεψε 3 καταστήματα και μια κολόνα της ΔΕΗ!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λουτράκι.

Λουτράκι: Ακόμα ένα θύμα από το "παιχνίδι του πνιγμού" στο ίδιο σχολείο!

Ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ακολούθησε μια τρελή πορεία που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή τριών καταστημάτων και μιας κολόνας της ΔΕΗ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, όπως καταγράφουν και οι εικόνες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Αρχικά, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος άνδρας ύστερα από τροχαίο!

Μια τραγωδία σημάδεψε την Κρήτη αφού νεκρός είναι ένας 40χρονος άντρας ύστερα από τροχαίο! Δυστυχώς τα θύματα της ασφάλτου ολοένα και αυξάνονται και ειδικά στην επαρχία! Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο!

Το τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά ε.ο στο ύψος του Μάλεμε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 40 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Ο άνδρας διεκομίσθη βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια για τη νέα τραγωδία ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Πρόκειται για το 57ο θύμα στην άσφαλτο, από τις αρχές του έτους...

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για 72χρονο!

Τραγικό θάνατο είχε ένας 72χρονο άνδρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τσιφούτ Καστέλλι, όταν πήγε να μαζέψει τις ελιές του.

Τραγικός θάνατος για 4 μηνών μωρό: Μαϊμού έριξε πέτρα στο κεφάλι του!

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θρήνος: 17χρονος πέθανε από εγκεφαλικό!

Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share