Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο!

Πώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα;

8 Νοεμβρίου 2019 14:47
Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο!

Σοκάρει το τροχαίο που έγινε με αστυνομικό στο Ηράκλειο της Κρήτης! Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ευτυχώς, ο αστυνομικός φέρει ελαφρά τραύματα.

Ο αστυνομικός κινούνταν με το υπηρεσιακό όχημα, όταν επιχείρσε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Θεσσαλονίκη: Ελαφρυντικά για τον παιδοκτόνο αστυνομικό που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του!

Ο αστυνομικός οδηγούσε μηχανή!

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για 72χρονο!

Τραγικό θάνατο είχε ένας 72χρονο άνδρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τσιφούτ Καστέλλι, όταν πήγε να μαζέψει τις ελιές του.

Τραγικός θάνατος για 4 μηνών μωρό: Μαϊμού έριξε πέτρα στο κεφάλι του!

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θρήνος: 17χρονος πέθανε από εγκεφαλικό!

Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

Νεκρός ο Νίκος Τζούδας!

Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Τζούδας σε ηλικία 70 ετών, σήμερα το πρωί μη αντέχοντας το χαμό του υιού 38χρονου Ανδρέα Τζούδα πριν μια εβδομάδα.

Το Μάνεσι πενθεί για άλλη μια φορά. Θερμά συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο στους οικείους.

Τραγωδία: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος!

Πέθανε διάσημος αστρολόγος!

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο διάσημος αστρολόγος και τηλεοπτική περσόνα Γουόλτερ Μερκάδο, που άλλαξε την λατινοαμερικανική τηλεόραση με τις εμφανίσεις του και τις διάσημες προβλέψεις του! Θλίψη έχει σκορπίσει στο κοινό ο θάνατος του!

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 16χρονη Βενετία - Άννα!

Ο Μερκάδο πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο Auxilio Mutuo στο Σαν Χουάν το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό νοσηλευόταν ή αν είχε μεταφερθεί στο Πουέρτο Ρίκο από την Φλόριντα όπου ζούσε.

Ο Γουόλτερ Μερκάδο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Λατινική Αμερική, με την εκπομπή του να την παρακολουθούν καθημερινά 120 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Πέθανε η Yvette Lundy!

Σε ηλικία 103 ετών απεβίωσε η Yvette Lundy, από τα πιο προβεβλημένα και καταξιωμένα μέλη της Γαλλικής Αντίστασης αλλά και επιζήσασα των στρατοπέδων συγκέντρωσης των ναζιστικών δυνάμεων.

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η «Μεγάλη Κυρία» της Αντίστασης πέθανε στην πόλη Επερνέ της βόρειας Γαλλίας.

Η κ. Lundy έσωσε δεκάδες οικογένειες Εβραίων, τις οποίες προμήθευε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για να γλιτώσουν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας. Είχε επίσης βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που είχαν καταφέρει να αποδράσουν από τα στρατόπεδα θανάτου των ναζί.

Το 2017 η Γαλλίδα τιμήθηκε από το κράτος. Της απονεμήθηκε το παράσημο της «Λεγεώνας της Τιμής».

Η ζωή της αποτέλεσε την έμπνευση για έναν από τους ήρωες στη γαλλική ταινία Korkoro του 2009. Μια ταινία για μια κυνηγημένη από τους ναζί οικογένεια τσιγγάνων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share