Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Κοπέλα πέθανε απο ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό της!

Θρήνος...

4 Νοεμβρίου 2019 14:57
Τραγωδία: Κοπέλα πέθανε απο ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό της!

Μια κοπέλα, στην πόλη Τσάιγιαφουμ, στη Βορειοανατολική Ταϊλάνδη, πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό τηλέφωνό της με ένα φθαρμένο καλώδιο, το οποίο ήρθε σε επαφή με τα μεταλλικά πόδια του κρεβατιού της. Φρικτός θάνατος για 26χρονη! Eνώ έκανε μπάνιο...! (photo)

Η Νονγκ Γινγκ φόρτιζε την τηλεφωνική συσκευή της και, παράλληλα, έπαιζε με αυτή ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Ωστόσο, το φθαρμένο καλώδιο του φορτιστή, το οποίο, λόγω φθοράς, ήταν καλυμμένο με μονωτική ταινία, ήλθε σε επαφή με τον αλουμινένιο σκελετό του κρεβατιού, με αποτέλεσμα το νεαρό κορίτσι να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η 47χρονη μητέρα της άτυχης έφηβης ήταν αυτή που βρήκε την κόρη της νεκρή στο κρεβάτι, όταν επέστρεψε στο σπίτι. Στην αρχή νόμιζε πως κοιμόταν και προσπάθησε να την ξυπνήσει, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει και εκείνη να πάθει ηλεκτροπληξία.

Έντρομη, αμέσως έβγαλε το καλώδιο του φορτιστή από την πρίζα, αλλά ήταν πια αργά. Η Νονγκ Γινγκ ήταν ήδη νεκρή.

Ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας ανέφερε πως πιθανότατα μια διαρροή ρεύματος από το σημείο που είχε φθαρεί η ταινία προκάλεσε την ηλεκτροπληξία είτε ακουμπώντας απευθείας το κρεβάτι είτε μέσω του πατώματος. Παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση.

Συναγερμός! Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία σε σχολείο!

Ηλεκτρoπληξία υπέστη 14χρονος μαθητής σε σχολείο και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Άγριο ξύλο σε σχολείο: Έδειραν πατέρα που πήγε να προστατεύσει τον γιο του! (photo)

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ Αβραάμ Ηλία, ο 14χρονος ανέφερε ότι χθες πήγε στις τουαλέτες του σχολείου του και, στην προσπάθειά του να ανάψει το φως, υπέστη ηλεκτροπληξία. Σκηνές τρόμου στα Κάτω Πατήσια: Πήγαν να αρπάξουν 13χρονο αγόρι έξω από το σχολείο του! (Video)

Αρχικά είχε μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ωστόσο αργότερα μεταφέρθηκε στο Μακάρειο καθώς υπέστη έγκαυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή και αναμένεται να λάβει σήμερα εξιτήριο.

Θεσσαλονίκη: Εργάτης βρίσκεται στο νοσοκομείο από ηλεκτροπληξία!

Εργάτης βρίσκεται στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από ηλεκτροπληξία! Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συνέβη το ατύχημα!

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Κοσμά Αιτωλού, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Δείτε ακόμα: Εργάτης έπεσε από οικοδομή!

Ένας άνδρας κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες χτυπήθηκε απο ηλεκτρικό ρεύμα.

Τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Πήλιο: Δεκάχρονος υπέστη ηλεκτροπληξία! (photo)

Ένας 10χρονος σώθηκε από θαύμα όταν υπέστη ηλεκτροπληξία στο Μηλίνα Πηλίου! Θρίλερ στην Πάτρα: Στην εντατική 3χρονος μετά από ηλεκτροπληξία! (Video)

Παρολίγον συμβάν να καταλήξει σε τραγωδία στη Μηλίνα Πηλίου, όταν ένα 10χρονο παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία, αγγίζοντας εκτεθειμένα καλώδια από κολόνα δημοτικού φωτισμού, στην προβλήτα του χωριού!

Γιατρός που βρισκόταν τυχαία στο σημείο παρενέβη προκειμένου να σώσει το παιδί ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το μικρό παιδί και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων για την κατάσταση που βρισκόταν η κολόνα φωτισμού καθώς αποτελεί κίνδυνο, ειδικά για τα παιδιά.

Η πρόσβαση στη κεντρική προβλήτα της Μηλίνας αποκλείστηκε από το Λιμενικό.

Πύργος: Νεκρός από ηλεκτροπληξία ενώ αφισοκολλούσε!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο – πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης – άφησε ένας 46χρονος άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Κάμπου. Ηράκλειο: Έλυσε τη σιωπή του ο πατέρας του 16χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία!

Το άτυχο άνδρα – με καταγωγή από την περιοχή της Ζαχάρως, που ζούσε μόνιμα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου – εντόπισαν τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί της Μεικτής Περιπολίας στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας.

Ο 46χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια και η ακριβής ώρα του θανάτου του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share